Sport

Lucas Hernandez, fundașul echipei Bayern Munchen și al naționalei Franței, condamnat la închisoare

Publicat: 13 oct. 2021
Lucas Hernandez
Lucas Hernandez

Un tribunal din Madrid l-a condamnat pe Lucas Hernandez, fundașul echipei Bayern Munchen și al naționalei Franței, la șase luni de închisoare, pentru că nu a respectat un ordin de restricție, în urma unei condamnări din 2017, pentru violență domestică împotriva soției sale.

Un document judiciar, publicat miercuri, precizează că lui Hernandez, în vârstă de 25 de ani, i-a fost respins un apel de către un tribunal penal din Madrid, împotriva unei sentințe anterioare, de închisoare cu suspendare, pentru sfidarea ordinului de restricție, relatează Reuters.

Documentul precizează că lui Hernandez i-a fost refuzat apelul deoarece a primit două sentințe penale anterioare, ambele legate de incidentul din februarie 2017.

Bayern și reprezentanții lui Hernandez nu au răspuns imediat la o solicitare de a comenta incidentul, la solicitarea Reuters.

El este obligat să se prezinte la tribunalul din Madrid pe 19 octombrie și are la dispoziție 10 zile pentru a intra voluntar în închisoare.

Hernandez a făcut apel împotriva ultimului ordin.

Fernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunității pentru că și-a agresat, în februarie 2017, pe atunci iubita, devenită între timp soție, când încă era jucător la Atletico Madrid.

Adauga un comentariu