Fotbal intern

Lucescu nu lasa fotbalul nici pe patul de spital

Publicat: 08 ian. 2012

Artur Gluşcenko, medicul echipei ucrainene de fotbal Şahtior Doneţk, sosit în Romania pentru a-l vizita la spital pe antrenorul Mircea Lucescu, a declarat pe site-ul oficial al clubului că tehnicianul roman preferă să vorbească mai mult despre fotbal, decat despre starea sa de sănătate.

Gluşcenko a sosit sambătă, împreună cu internaţionalul roman Răzvan Raţ, şi a discutat cu mai mulţi medici care se ocupă de Mircea Lucescu la Spitalul Universitar din Capitală.

”Starea lui Mircea Lucescu este stabilă. Medicii au luat toate măsurile şi au efectuat procedurile necesare în astfel de cazuri. Nu e nevoie de o operaţie, dar s-a decis să se instaleze un cateter pentru a se drena sangele acumulat din plămanul perforat. In legătură cu fracturile costale, se va lua o decizie în următoarele zile”, a afirmat Gluşcenko.

”Mister ia calmante, dar a fost conştient tot timpul după accident. Mister a schimbat discuţia şi a vorbit despre fotbal, dar medicii ne-au cerut să nu obosim pacientul cu discuţii lungi”, a mai spus medicul lui Şahtior, mirat de numărul mare de ziarişti care aşteaptă la spital informaţii despre starea lui Mircea Lucescu.

Antrenorul Mircea Lucescu a fost adus vineri la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea intrand în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor.loading...

Adauga un comentariu