Sport

Lucescu spune ca grupa lui Sahtior, cu PSG si Real Madrid, este una „decenta”

Publicat: 28 aug. 2015
1

Antrenorul român Mircea Lucescu a afirmat ca vicecampioana Ucrainei, Sahtior Donetk, face parte dintr-o grupa „decenta” în Liga Campionilor la fotbal, cu Paris Saint-Germain, Real Madrid si Malmo FF, în urma tragerii la sorti efectuate joi seara, la Monte Carlo.

„A fost o tragere la sorti decenta. Sunt si grupe mai echilibrate si grupe mai puternice. E bine ca vom aduce trei echipe de Champions League în Ucraina. Niciuna nu a mai jucat cu noi pâna acum. Faptul ca Malmo a învins-o pe Celtic înseamna ca e o formatie puternica”, a declarat Lucescu, citat de site-ul oficial al clubului.

„În primul rând sunt multumit ca am ajuns în grupe, e tot mai greu în fiecare an. Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, a mentionat acest lucru. Exista un mare interes din punct de vedere al imaginii si al finantelor”, a mai spus Lucescu, subliniind faptul ca a fost mai greu anul acesta pentru echipa sa din postura de vicecampioana a Ucrainei.

„Toate celelalte cluburi care au terminat pe locul doi în campionat de-a lungul timpului – Metalist Harkov, Dinamo Kiev sau Dnepr -, din nefericire, nu au reusit sa treaca de tururile preliminare. Acest lucru demonstreaza înca o data cât de importanta este faza grupelor”, a precizat tehnicianul român.

Lucescu a mai spus ca e important sa aiba toti jucatorii pregatiti si sanatosi, având în vedere ca nu se va afla pe picior de egalitate cu adversarele, Sahtior fiind în continuare o echipa fara fani si stadion. „Sper ca suporterii nostri din Lvov ne vor sustine si vor întelege ca reprezentam întreaga Ucraina”, a conchis Lucescu.

Sahtior va debuta în noua editie de Champions League pe 15 septembrie, în deplasare, cu Real Madrid.

Adauga un comentariu