Sporturi

Lucian Bute despre Magee: „Am in fata mea cel mai bun adversar”

Publicat: 24 feb. 2011

Pugilistul Lucian Bute, care isi va apara in luna martie titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a declarat ca in meciul ce urmeaza va intalni cel mai bun adversar, pe irlandezul Brian Magee, caracterizat de el drept „foarte periculos”, informeaza ckac.com.
„Este un tip inteligent, care stie box. Are multa experienta, loveste cu ambele brate, apreciaza bine distanta si pune presiune. Stilul sau seamana putin cu al meu. Uneori se deplaseaza, alteori este agresiv. Este foarte periculos ca pugilist. Am inaintea mea cel mai bun adversar. Brian Magee are incredere in el. A declarat de mai multe ori ca vine la Montreal pentru a face totul ca sa castige centura de campion mondial”, a spus Bute.

Lucian Bute se pregateste pentru meciul cu Magee in Florida. Romanul are un nou preparator fizic, Alain Delorme, care pregateste si echipe nationale de polo. Bute isi va pune centura in joc pentru a saptea oara, la 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe irlandezul Brian Magee.

Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizând o data. Bute, 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oara la profesionisti împotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a castigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase randuri. La inceputul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.loading...

Adauga un comentariu