BZI LIVE

LIVE VIDEO – Lucian Iacob, din cadrul ADIS IASI, va prezenta ultimele detalii despre cel mai important obiectiv pe linie de mediu din intreg judetul. O nouă emisiune de interes pentru locuitorii județului Iași – FOTO

Publicat: 25 iul. 2021

Luni, 26 iulie 2021, cu incepere de la ora 11.30, in platoul emisiunii BZI LIVE va fi prezent Lucian Iacob, specialist tehnic în cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitrara pentru Salubritate (ADIS) Iasi.

Acesta va prezenta toate detaliile legate de proiectul Sistemului Integrat de Managament al Deseurilor (SMID), obiectiv cu o valoare de cateva zeci de milioane de euro derulat in judet. De asemenea, invitatul moderatorului Roxana Caraiman va detalia si aspecte ce tin de contractul de colectare si transport la nivelul judetului Iasi, despre cum se colecteaza selectiv deseurile, precum si aspecte ce tin de statiile ecologice de la Țuțora, dar și celelalte centre deschise in judetul Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:
Adauga un comentariu