Actualitate

Lucian Romașcanu consideră Alianța Ponta – Negoiță „un fiasco“

Publicat: 26 iul. 2020
Lucian Romașcanu consideră Alianța Ponta - Negoiță un fiasco
PSD l-a suspendat pe Lucian Romașcanu. Purtătorul de cuvânt a înjurat jurnaliștii

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, consideră drept „un fiasco” alianţa Pro Bucureşti 2020 anunţată duminică de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, Romaşcanu criticându-l pe Victor Ponta şi spunând că decizia acestuia „serveşte” intereselor PNL şi ale preşedintelui Klaus Iohannis.

„Este evident că ceea ce a avut tot timpul în minte domnul Ponta a fost o farsă, nu a avut niciodată în intenţie să negociere pe bune cu PSD. Acum vedem de fapt că ceea ce face domnul Ponta este un sprijin pe care îl dă lui Nicuşor Dan şi PNL şi implicit domnului Ioahnnis” a declarat Romaşncanu.

Lucian Romașcanu consideră Alianța Ponta – Negoiță „un fiasco“

Întrebat ce părere are despre noua alianţă politică dintre partidele conduse de Victor Ponta şi Robert Negoiţă, Lucian Romaşcanu a spus că este un fiasco.

„Am văzut astăzi o încercare de încheiere a unui parteneriat civil între două persoane cunoscute. Din păcate, nu au venit şi cu produsul de concepţie al acestui parteneriat. Nu a văzut nici ideile pentru Capitală şi sectoare, nu am văzut nici candidaţii pe care dânşii intenţionează să-i susţină, în afara sectorului 3. E un fiasco ce au anunţat dumnealor azi, din punctul nostru de vedere”, a declarat Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu a mai afirmat că Robert Negoiţă ar trebui să îşi dea demisia din funcţia de primar al sectorului 3, arătând că în PSD nu a existat o decizie de excludere a acestuia dar că Negoiţă nu poate avea simultan calitatea de membru în două formaţiuni politice.

„Noi nu putem pierde ce nu avem deja. Până la următorul CEx sperăm ca domnul Negoiţă să dea dovadă de corectitudine şi să părăsească singur poziţia”, a mai spus Romaşcanu.

Cu toate că la Bucureşti cele două partide nu au ajuns la un acord politic, Lucian Romaşcanu susţine că în ţară se pot încheia alianţe locale între PSD şi Pro România

„Nu este un război, este un joc pe care domnul Ponta l-a făcut într-un mod dizgraţios. În ţară lucrurile sunt mult mai nuanţate, administraţiile locale au nevoie de forţe unite pentru a face bine şi acolo lucrurile se desfăşoară cu oamenii care sunt acolo” a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.Marcel Ciolacu critică alianța Victor Ponta – Robert Negoiță: „E un ajutor direct pentru Nicușor Dan!”

Marcel Ciolacu critică alianța Victor Ponta – Robert Negoiță

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, alianța Victor Ponta – Robert Negoiță.

Liderul social democraților susține că alianța anunțată astăzi de Pro România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta, și Partidul Bucureşti 2020, formațiunea lansată de Robert Negoiță, primarul sectorului 3, îl va ajuta pe candidatul PNL și USR-Plus, Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu crede pe Victor Ponta „a trădat valorile social-democrate”

„Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul social democraților îi anunță, însă, pe Victor Ponta și Robert Negoiță că, în ciuda acestei alianțe, Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru primăria Capitalei.

„Le dau însă o veste proastă: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare”, a mai scris Marcel Ciolacu.
Adauga un comentariu