Din lumea filmului

Lucian Viziru: “am facut foamea” – Cu ce se ocupa, dupa ce s-a retras din showbiz! Augustin Viziru l-a dat de gol

Publicat: 11 iul. 2019
3

Augustin Viziru a spus cu ce se ocupa Lucian Viziru, fratele sau, de cand s-a retras din lumina reflectoarelor. Mai mult, fostul artist a plecat din tara impreuna cu familia sa si s-a stabilit in Germania de mai multi ani. I-a fost greu la inceput, dar acum face ce ii place.

Cu ce se ocupa Lucian Viziru in Germania

Lucian Viziru a renuntat de ceva vreme la show-bizz-ul romanesc si a plecat cu familia sa in Germania. Fratele sau a dezvaluit faptul ca Lucian Viziru este in prezent antrenor de tenis de camp in Germania. Romanul antreneaza mai multe grupe de copii care vor sa devina tenismeni.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu il mai intereseaza viata publica. Nu inteleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la varsta lui… a dat dovada de curaj, a luat-o de la zero”, a declarat Augustin Viziru.

Lucian Viziru a luat-o pe urmele bunicului sau

„Fratele meu s-a mutat in Germania de ceva ani de zile, a iesit complet din scena publica. A considerat ca nu asta il face fericit. Noi am crescut intr-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare in tenisul romanesc, multa lume nu stie.

Gogu Viziru a fost capitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Nastase, domnului Tiriac. El a antrenat in strainatate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin Romania. Acum, fratele meu a luat aceasta cale, pentru ca tot timpul el a fost atasat de bunicul nostru.

Ii place lui tenisul, are copii, ii antreneaza, sta in Germania si e mult mai fericit. In ultima vreme nu am apucat sa ne vedem pentru ca eu tot am stat pe aici, pe la Bucuresti, el nu a apucat sa vina pentru ca are foarte multi copii acolo.

La un moment dat mi-a spus: „haide, vino si tu incoace sa ma ajuti, ca nu mai fac fata’. dar nu este stilul meu. Eu nu am rabdarea lui sub nicio forma”, a spus Augustin Viziru intr-un interviu pentru VIVA!

Lucian Viziru a plecat din tara in urma cu sase ani, cand fiul sau, Mihai, avea doar trei ani. S-a mutat in Germania, impreuna cu baiatul si sotia lui, Ema, si chiar daca i-a fost extrem de greu la inceput si a fost nevoit sa faca foamea, la propriu, Lucian nu a renuntat.
Adauga un comentariu