Cultural

Luciana Indre, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate și suferințele din viața privată. „Nimic nu prevestea coșmarul pe care aveam să îl trăiesc…”

Publicat: 29 iul. 2022
Luciana Indre
Luciana Indre a trecut prin momente grele în viața privată după ce a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare.

Frumoasa prezentatoare Luciana Indre a făcut recent câteva dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate și suferințele din viața privată. Mereu zâmbitoare și energică, vedeta a luptat în urmă cu un an cu o boală necruțătoare și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Iată cum a reușit Luciana Indre să treacă peste problemele din plan personal.

Luciana Indre, mărturisiri dureroase despre problemele de sănătate

Luciana Indre este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Aceasta este gazda emisiunii ,,Sănătate cu stil” de la Prima Tv și se remarcă de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Energică și zâmbitoare, Luciana Indre a ascuns o perioadă de timp o mare suferință. Aceasta a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă și a trecut prin multe tratamente și intervenții chirurgicale.

Prezentatoarea a fost supusă unei operații de dublă masectomie după ce a aflat că are cancer la sân și a fost nevoită să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor pentru a urma tratamentele necesare.

,,Colegii mă rugau să zâmbesc, eu mă întrebam, în gând, cum să fac asta. Mi-era din ce în ce mai greu, pentru că tocmai primisem un diagnostic crunt: cancer la sân. (…) Nimic nu prevestea coșmarul pe care aveam să îl trăiesc ulterior.

Mi s-a spus că vor urma ședințe de chimioterapie, căderea părului, stări de greață și rău și toate schimbările cauzate de boală și tratament. După șase luni de chimioterapie, a venit și momentul intervenției chirurgicale: dublă mastectomie cu reconstrucție imediată. O operație traumatizantă în esență, dar ale cărei riscuri au fost minimizate. (…) 20 iulie 2022. Ziua în care medicii mi-au spus că boala a intrat în remisie completă și am intrat pe lista supraviețuitorilor.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Luciana Indre se bucură din plin de viață și se dedică familiei și carierei sale de succes. De multe provocări în viața privată a avut parte și Diana Bișinicu. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros, însă a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Artista s-a confruntat și cu probleme de sănătate imediat după naștere. Și Alina Crișan a suferit enorm după despărțirea de bărbatul cu care plănuia să se căsătorească.

Cum a reușit prezentatoarea să învingă boala și să își păstreze optimismul

Luciana Indre este o luptătoare. Dincolo de cariera de succes în televiziune, vedeta a trecut prin momente grele pe plan personal. Prezentatoarea a învins cancerul după multe suferințe și tratamente interminabile. Recent, aceasta a vorbit despre marile suferințe din viața privată, dezvăluind cum a reușit să își păstreze optimismul în cea mai grea etapă a existenței sale.

,,Ironia sorții a făcut ca în tot acest an să prezint o emisiune medicală și să îi indemn pe oameni să își vadă de sănătate. De multe ori îmi venea să urlu în platou și să le spun: mergeți la analize! Nu pierdeți nicio zi! Vă pierdeți pe voi!

Le uram sănătate și îmi doream în gând același lucru. Ieșeam plângând din regie, din sediu, din mașină. Alături mi-a fost echipa, fără de care nu aș fi reușit să duc sezonul emisiunii la final. (…)

E o luptă pe care dacă poți să o duci, nu o duce singură! E cel mai important aspect, indiferent dacă reușești să îți demonstrezi ție că ai suficientă forță interioară! Cei de lângă tine nu trebuie să îți spună asta. Trebuie doar să fie, și atât! Mulțumesc tuturor!”, a declarat aceasta.

Luciana Indre a trecut prin momente grele în viața privată după ce a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare. Prezentatoarea a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și s-a vindecat după ce a trecut prin mai multe intervenții și a urmat tratamente dificile.
Adauga un comentariu