Titlurile zilei

Luciana Vlad transformă orice obiect banal într-un cadou luxuriant! „Mereu aștept cu nerăbdare să văd reacția clienților!”

Publicat: 16 aug. 2022
o imagine cu Luciana Vlad
Luciana Vlad este o tânără care transformă orice obiect banal într-un dar de preț,  care îi va încânta pe cei dragi

Luciana Vlad este o tânără din Iași care transformă orice obiect banal într-un dar de preț care îi va încânta pe cei dragi. Luciana are 28 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și este mamă a două fetițe. Profitând de concediul de creștere a celui de-al doilea copil, Luciana a găsit o activitate care să-i aducă atât plăcere, cât și satisfacții financiare

În luna martie a acestui an, Luciana a pus bazele unei mini-afaceri, începând să personalizeze diverse obiecte cu cristale swarovski. Fiind dintotdeauna pasionată de lucrurile strălucitoare, tânăra a fost convinsă că această activitate i se va potrivi mănușă și nu s-a înșelat. Obiectele personalizate se bucură de foarte mare apreciere, încât Luciana abia face față numeroaselor comenzi pe care le primește de la clienții din întreaga țară. Obiectele personalizate cu cristale pot fi comandate prin intermediul contului de Instagram @capodopera_crystals.

 o cana cu cristale realizata de Luciana Vlad
În luna martie a acestui an, Luciana a pus bazele unei mini-afaceri, începând să personalizeze diverse obiecte cu cristale swarovski

Luciana, despre decorarea obiectelor cu cristale swarovski: „Este o muncă foarte migăloasă!”

o jacheta de blugi personalizata cu cristale
Obiectele personalizate se bucură de foarte mare apreciere, încât Luciana abia face față numeroaselor comenzi pe care le primește de la clienți din întreaga țară

Luciana este o tânără mămică care se declară îndrăgostită de cristale swarovski. În perioada concediului de creștere a celui de-al doilea copil, tânăra s-a întrebat cu ce activitate ar putea să-și ocupe timpul, astfel încât să nu lase rutina să intervină în viața sa. Răspunsul nu a întârziat să apară, ieșeanca descoperind decorarea obiectelor cu cristale, activitate pe care o face cu foarte multă pasiune și iscusință.

„Fiind în concediu de creștere a celui de-al doilea copil, deja totul a devenit o rutină pentru mine și am simțit nevoia să fac ceva diferit cu timpul meu liber. Mie îmi plac foarte mult cristalele, în general. Am văzut la o tipă din Rusia cum decorează diferite obiecte, iar asta m-a inspirat. Toate arătau super fain și m-am gândit că sunt ideale atât ca idee de cadou, cât și pentru a scoate diverse obiecte din anonimat. Am căutat să urmez un curs profesional și apoi m-am apucat de treabă”, a declarat Luciana Vlad.

Personalizarea obiectelor cu cristale este o activitate care necesită foarte multă răbdare şi atenţie.

„Este o muncă foarte migăloasă. Abia când am început să decorez și să primesc primele comenzi mi-am dat seama că munca este grea, de fapt, dar pun pasiune și plăcere în ceea ce fac, iar asta îmi aduce satisfacții pe măsură”, a adăugat tânăra.

o rama foto cu cristale
Personalizarea obiectelor cu cristale este o activitate care necesită foarte multă răbdare şi atenţie

Luciana Vlad își dorește să facă din pasiunea sa o afacere

doua cani personalizate cu cristale
Luciana decorează cu cristale orice fel de obiect, dar cele mai cerute sunt cănile pentru ceai și cafea. Tânăra decorează și pahare, rame foto, tablouri cu datele de naștere ale copiilor, jachete de blugi, huse pentru telefoane și nu numai, fiind mereu deschisă spre noi provocări

Luciana decorează cu cristale orice fel de obiect, dar cele mai cerute sunt cănile pentru ceai și cafea. Tânăra decorează și pahare, rame foto, tablouri cu datele de naștere ale copiilor, jachete de blugi, huse pentru telefoane și nu numai, fiind mereu deschisă spre noi provocări.

„Decorez orice obiect și îmi pare rău că nu am suficient timp pe care să îl dedic acestei ocupații și să vin cu noi idei pentru clienți, dar cu 2 copii mici sunt atât de ocupată încât uneori mă întreb cum de mai găsesc răgaz să mă mai ocup și de cristale. Lucrez doar când am timp suficient să realizez o comandă. Toate comenzile de până acum au reprezentat o provocare pentru mine, pentru că gusturile clienților sunt extrem de diferite, iar acest lucru este și o sursă de stres. Mereu aștept cu nerăbdare să văd reacția clienților, dar este o satisfacție enormă să-i văd încântați de obiectele pe care le realizez”, precizează ieşeanca.

 Realizarea acestor obiecte este pentru Luciana doar o pasiune, însă îşi doreşte ca pe viitor, când cei doi copii ai săi vor mai crește, să facă din decorarea cu cristale o adevărată afacere.

„Este o activitate care îmi aduce satisfacții financiare, dacă mă ocup suficient de ea și preiau cât mai multe comenzi, dar, din păcate, nu prea mă împac cu timpul. Mai bine de jumătate din comenzi au fost dintre cele primite pe Instagram. Pe viitor, îmi doresc să dezvolt afacerea în direcția asta, numai bine, cresc și copiii şi vor merge amândoi la grădiniță, dar asta nu se va întâmpla prea curând. Dacă mi-aș promova mai mult munca pe Instagram, sigur aș primi mai multe comenzi pe care, din lipsă de timp, nu aș putea însă să le realizez. Din păcate, am fost nevoită să şi refuz câțiva clienți din această cauză. Sper totuși să rezolv cât mai repede situația și să pot să duc pasiunea mea la un alt nivel”, a mai spus Luciana Vlad.
Comentarii
  • prima data am crezut ca e vorba de luciana vlad, aia cu capu cat palatul culturii. umflata aia de lucreaza cu balsoaia de sorsa la Douglas. m am linistit acu..bine ca nu e una din surorile purcea.

  • Face si mancare miam-miam ? Nu face. Are berbant administrator-bucatar-decorator ? Nici atat. Je are si face toate astea, plus masaje per reflexii. Dar ce avem noi aici ? Cristale, aaaa. Ok, berbantul va lua olecutaca de marfa si de joi ies si eu cu cristale decorate. Ca doar mi-s si eu arteziana, zic pentru cine stie chestii.

  • Și eu credeam că e tot vorba de surorile cu câteva cutii de fond de ten și ruj in fiecare dimineață pe față… Valabil și pentru cealaltă progenitura…de sora… Toate luate de barbati pentru banii lu’ taticu

  • Nici macar nu e articolul despre purcelele noastre. Noi le-am educat sa le placa carnita de arab de mici…ce aveti cu purcelusele? Porcu e haram la muslimani…degeaba nu mananca nici ei…tot sunt. Vor sa para si ele mai bronzate…ce vina au daca-s is acopera pistruii si capul cat o banita cu CM9?

  • Nu va mai luați de ele, ca au bărbați bazați! unul vinde pastile psihoactive furate de la serviciu și unul da bani cu camătă, bine mai mult ia;))

Adauga un comentariu