News Flash:

Lucrarile de investitii ale RAJAC Iasi in 2005

11 August 2005
943 Vizualizari | 0 Comentarii
•Pana la sfarsitul lunii iulie 2005, Regia Autonoma Judeteana Apa Canal Iasi a finalizat, din surse proprii, o serie de investitii in retelele de apa sau canalizare in valoare de peste 861.000 lei noi (8,6 miliarde lei vechi), propunandu-si ca pana la finele anului sa mai realizeze lucrari in suma de aproape 8 milioane lei noi (80 miliarde lei vechi). Astfel, au fost finalizate lucrarile la reteaua de canalizare din strazile Marginei si Nisipari, strada si stradela Gloriei, strazile Octav Mayer, Moldovei si Adunati, precum si lucrarile de inlocuire a retelei de apa pe o portiune de 1,8 km din stradela Sarariei. Pana la sfarsitul lunii august vor fi incheiate, printre altele, lucrari de extindere a retelei de apa pe strazile Paun, strada si stradela Perju, strada Bradetului si Frunzei, precum si lucrarile la reteaua de canalizare din strada Paun.

Pentru anul 2005, programul de investitii RAJAC Iasi mai prevede finalizarea din fonduri proprii unor lucrari in valoare de peste 7,1 mii lei noi in retele de apa si canalizare, pe o lungime de peste 36 km. Printre altele, vor fi finalizate extinderi ale retelelor de apa in urmatoarele zone:
•cartier Nomazilor din orasul Husi - pe o lungime de 1,1 km
•sat Barnova - 9,7 km
•cartier Henci din orasul Podu Iloaiei - 1,7 km
•fundac Socola - 0,6 km
•cartier Pacuret - 3,6 km
•strazile Crivat si Simion Barnutiu - 1,3 km

In ceea ce priveste reteaua de canalizare, vor fi finalizate lucrari de investitii in cartierul Manta Rosie, strada Lt. Negel, strada Maracineanu, strada si fundac Eternitate, strada de Nord, fundac Socola, urmand a se incheia si lucrarile de inlocuire a colectorului de canalizare din strada Pacurari. De asemenea, vor fi finalizate lucrarile de alimentare cu apa a satelor Rachiteni, Budai si Mosna.

Program ambitios pentru urmatorii ani
Programul de investitii pentru urmatorii doi ani cuprinde o serie de lucrari, aflate in faza de proiect, cu o valoare estimata de peste 71 milioane lei noi (710 miliarde lei vechi), suma ce va fi alocata din surse proprii:
•extinderea retelelor de apa pe strazile Arhitect Berindei si Strugurilor
•alimentarea cu apa a satului Dorobant, comuna Aroneanu
•extinderea retelelor de canalizare pe strazile Mihail Sadoveanu, strada si stradela Perju, strada si stradela Ciric, Rachiti si stradela Balusescu, Saulescu, Horia, Aviatiei, Arhitect Berindei, zona Bucium (Dealul Morii, stradela si fundacul Plopii fara Sot, zona cartier I.C. Bratianu), fundac Paun, strada si stradela Lautaru, Cpt. Protopopescu, Marginei, Porumbului, Lt. Caranda, Zimbru, Trompetei, Prof. Paul si zona metropolitana Letcani-Iasi.
Pana in anul 2010, programul de investitii al RAJAC Iasi mai prevede reabilitarea si eficientizarea sistemului de distributie a apei din zona centrala a orasului Iasi prin modernizarea retelelor de apa pe o lungime de peste 27 km si cu o valoare estimata de aproape 30 de milioane lei noi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017686 (s)