Actualitate

Lucrarile de la Fundatie avanseaza: S-a turnat o noua placa de ciment – GALERIE FOTO

Publicat: 21 mai 2013

Pasajul de la Fundatie ar putea fi terminat la termen, asta dupa ce lucrarile au intrat intr-o noua etapa. Muncitorii au turnat astazi o noua placa de ciment, care va servi ca baza pentru benzile pe care se vor deplasa autoturismele iesenilor si nu numai.
Mai mult, echipele care lucreaza la Pasajul „Mihai Eminescu” au inceput sa monteze si cateva grinzi, care vor sustine tavanul pasajului, care va avea o lungime de 286,4 metri, o latime de 10 metri si o inaltime de 5 metri.
Lucrarile de la pasaj ar trebui sa fie finalizate pana in septembrie 2013, dar datorita descoperirilor arheologice facute in zona, exista posibilitatea ca termenul sa nu fie respectat.

Comentarii
  • Placa de ciment aveti voi redactorii, si anume in cap. De obicei se toarna placa din beton, unde cimentul este un component.
    Mars la scoala!

  • la setul trecut de poze …ala/aia care a prefatat fotografiile tot cu „cimentul” ii dadea inainte! mai ccrreettiinni ca la BZI, rar gasesti!

  • we BZI daaa, nu ami aveti drona aia cu care va kakati pe voi? era mai inspirata o poza aeriana, in ansamblu! Sau ati pierdut instructiunile de folosire? :))
    JALE!!!

  • „Pasajul de la Fundatie ar putea fi terminat la termen,…., dar.. exista posibilitatea ca termenul sa nu fie respectat.”
    Superb spus, multa bafta scriitorasule :)))

Adauga un comentariu