Actualitate

Lucrarile din Rond Podu Ros, finalizate mai devreme

Publicat: 18 aug. 2015
1

Dupa ce primarul Mihai Chirica a vizitat, in urma cu aproximativ zece zile santierele din Iasi, iata ca lucrarile din Rond Podu Ros sunt deja aproape de finalizare. Chiar mai devreme decat data stabilita initial, soferii ieseni vor putea circula in conditii foarte bune prin zona mentionata.

In rondul din Podu Ros, una dintre cele mai aglomerate zone ale orasului, au inceput turnarile de asfalt in cadrul proiectului european Axa Sud. Totodata, a fost inceputa montarea noilor sine de tramvai. Întreaga zona de santier a fost împrejmuita si semnalizata, iar dupa definitivarea lucrarilor de decapare, se va consolida placa de beton a podului, vor fi montate liniile noi si apoi încastrate într-un nou strat de beton.

Pe de alta parte, va urma constructia a doua platforme pietonale în exteriorul rampei spre Podu Ros, iar prin dezafectarea trotuarelor actuale de pe zona pasajului dintre Aleea Rozelor si bretelele de legatura se largeste partea carosabila si vor fi create noi suprafete pietonale pe ambele sensuri. Acest lucru este posibil prin constructia unor piste de biciclisti. Vor urma, de asemenea, lucrarile de amenajare a trotuarelor si montarea stâlpilor de iluminat în exteriorul pasajului. Montajul liniilor in zona Podu Ros ar urma sa fie facut pana la inceperea noului an scolar.

Comentarii
  • da numai minciuni … de 4 ani nu se mai termina pasarela aia spre nicolina, de zile intregi ,,lucreaza,, 3,4 oameni acolo …vai mama nostra ! in podu ros e un dezastru ziua …. articol de dat limbi in cu.ru lui chirica, boulanilor … care inventati toate mizeriile astea !

  • Toate lucrările se termina mai devreme.La toate se face economie de bani.Lucrările, chiar se fac!Da şpagă mai are curaj să mai primească cineva?Sau e bîîîîîîîia…Să ne trăieşti la multi ani…DNA!

  • Nu il simpatizez pe Chirica…dar observ ca de trei luni este o campanie furibunda de denigrare a lui printre postaci, ceea ce imi spune ca e comandata. De cine? In ce scop? Cui ii este frica?…a trecut ceva timp si lucrurile par sa se aseze in primarie..fara scandaluri, sa se vada concret niste realizari. Domnule Chirica , daca replantati si teii in toamna asta, cresteti in sondaje cu cel putin 5% , chiar mai mult…Eu va doresc SUCCES, dar ATENTIE, sa nu vi se urce la cap!…si organizati comcursuri corecte in primarie , nu masluite de acolitii vechiului primar.

  • Daca vor sa termine balamucul din Podul Ros trebuie sa se lucreze cit mai mult noaptea cind traficul este slab. Axa Sud in totalitate nu cred ca va fi gata decit inainte de alegeri , e prea putina forta de munca pe acest santier asa cum a fost pe toata perioada de lucru de la inceperea lucrarilor. Primaria Iasi vrea si cu piinea unsa si cu slanina in pod ! -Prea multe santiere , prea putini costructori in teren .

Adauga un comentariu