Stiri medicale

Lucruri mai putin stiute despre penis

Publicat: 04 ian. 2011
7

1. Fumatul iti poate micsora penisul cu pana la un centimetru. Erectia are loc in prezenta unei bune circulatii, asa ca daca nu-ti pasa de plamanii tai, ai grija totusi de penisul tau.

2. Doctorii pot creste piele pentru victimele cu arsuri folosind piele de pe preput. Pielea de la un preput poate produce 23.000 metri patrati de piele.

3. Glanda marita a prostatei poate cauza disfunctie erectila si ejaculare precoce. Fa o vizita la un doctor daca ai una dintre probleme.

4. Orgasmul unui barbat dureaza in medie 6 secunde. Cel al femeilor dureaza 23 de secunde.

5. Cea mai veche specie cu penis este o creatura marina cu carapace. Se numeste Colymbosathon ecplecticos. Asa se spune in greceste la „inotator minunat cu penis mare”.

6. Preputul circumcis poate fi reconstruit.

7. Doar un singur om din 400 este indeajuns de flexibil pentru a-si oferi un sex oral. Se estimeaza totusi ca toti cei 400 au incercat cel putin o data.

8. Exista doua tipuri de penis. Unul care se lateste si se lungeste la erectie si celalalt care este mare in tot restul timpului, dar care nu mai creste aproape deloc la erectie.

9. Un studiu international arata ca 79% dintre barbati poseda un penis ce creste si 21% unul ce nu creste aproape deloc la erectie.

10. Cercetatorii germani spun ca un act sexual dureaza in medie 2 minute si 50 de secunde. Si totusi femeile il percep ca durand 5 minute si 30 de secunde.

11. Marimea nu conteaza. Asta spun cercetatorii de la Universitatea State din New York care au facut un studiu pentru a demonstra faptul ca daca un penis este mare, atunci cantitatea de sperma in plus oricum se risipeste.

12. Posesorul penisului cu cele mai multe femei la activ se pare ca este regele Fatefehi din Tonga. Se presupune ca a fost cu 37.800 de femei virgine in perioada 1770-1784. Asta inseamna in jur de 7 virgine pe zi.

13. Barbatii mai aratosi au o sperma mai de calitate. Cercetatorii spanioli au aratat femeilor pozele unor barbati cu o sperma buna, normala si de proasta calitate si le-au spus sa-l aleaga pe cel mai aratos. Femeile i-au ales pe cei cu sperma cea mai de calitate.

14. Nu ai nevoie de creier pentru ejaculare. Comanda vine de la maduva spinarii.

15. Cea mai comuna cauza de rupere de penis este o masturbare viguroasa.

Citeste si:

Sexul si recordurile sale

Studii stupide despre sex

5 afectiuni sexuale stranii

Cele mai intalnite si cele mai ciudate fantezii sexuale ale barbatilor

Adauga un comentariu