Telefoane mobile

Lucruri pe care poti sa le face cu Galaxy S5 si nu poti face cu un iPhone 5S

Publicat: 17 mart. 2014

Samsung a lansat de curand noul sau varf de gama, telefonul Galaxy S5, care concureaza direct cu iPhone 5S de la Apple. Dispozitivul sud-coreenilor dispune de cateva functii unice, cu care ar putea lua fata americanilor.

Business Insider Australia a realizat o lista cu lucrurile pe care le poate face Samsung Galaxy S5, iar iPhone 5S nu.

– Ambele telefoane sunt dotate cu senzor de amprenta, care este folosit pentru deblocare, insa Samsung a incheiat un parteneriat cu site-ul PayPal, asa ca poti face si plati online in siguranta cu Galaxy S5.

– Spre deosebire de rivalul sau, telefonul sud-coreenilor este rezistent la apa, asa ca il poti scapa cateva minute in lichide si nu va pati nimic.

– Pe langa a face poze si filmulete, camera foto aflata in partea din spate a smartphone-ului Samsung Galaxy S5 poate monitoriza si bataile inimii, asa ca utilizatorul isi poate lua pulsul in orice moment.

– Mai mult, ea are o rezolutie de 16 MP, de doua ori mai mare decat cea regasita la iPhone 5S, si poate fotografia mai bine obiectele in miscare.

– Ca si telefonul de la Apple, Galaxy S5 este disponibil in variantele de 16 GB si 32 GB. Totusi, desi iPhone 5S mai are si modelul de 64 GB, dispozitivul de la Samsung isi poate extinde memoria printr-un card microSD, pana la 128 GB.

– Si camera din fata este performanta, asa ca selfie-urile nu vor iesi pixelate.

– Galaxy S5 este primul telefon care iti ofera un preview al unei poze in care ai utilizat efectul HDR, ca sa ai o idee despre cum va arata fotografia inainte de a fi facuta.

– Galaxy S5 poate functiona in mai multe moduri, in cazul in care il imprumuti cuiva. Easy Mode simplifica interfata, iar Kids Mode restrictioneaza accesul copiilor la unele functii.

– Cand bateria este pe terminate, ecranul telefonului afiseaza doar culorile alb si negru, pentru a creste autonomia.

– Iar daca bateria se strica, o poti schimba rapid. Nu poti face acest lucru in cazul iPhone 5S, care o are integrata in carcasa.

– Mai mult, poti folosi Galaxy S5 ca pe o telecomanda, avand in vedere ca este dotat cu infrarosu. Dispozitivul de la Apple nu are aceasta tehnologie.

– Spre deosebire de iPhone 5S, telefonul sud-coreenilor are un cip care ajusteaza automat culorile si contrastul, asa ca pozele vor iesi bine chiar si in conditii improprii.loading...

Adauga un comentariu