Cancan ultimă oră

Ludivine și Nicolas au primit ultimul Golden Buzz la Românii au Talent

Publicat: 28 mart. 2020

Vineri seară a fost acordat ultimul Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 10. Trupa Duo MainTenanT a făcut un numar de gimnastică acrobatică de senzație. Numele celor doi concurenți sunt Ludivine Furnon, care a fost atrenată de Nadia Comăneci, iar partenerul ei este Nicolas Besnard.

Vineri seara, Mihai Petre a dat cel de-al nouălea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10 „Românii au talent” unui cuplu de dansatori.

Trupa Duo MainTenanT, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, a lăsat cu gura căscată atât juriul cât și publicului, într-un număr de dans acrobatic aproape divin.

„Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus, la final, Andi, iar Andra a adăugat: „Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.

Mihai Petre nu a mai avut de spus decât atât: „Cuplul perfect”, înainte de a apăsa butonul auriu.

În 2010, Duo MainTenanT au participat la France’s Got Talent și au ieșit pe locul 6 overall. Apoi, în 2019, Ludivine și Nicolas au participat și la America’s Got Talent, unde au primit patru DA. Momentul lor este considerat unul dintre cele mai senzuale din istoria emisiunii – edița americană.

Cei doi formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă, și au împreună doi copii, de 1 și 2 ani.

Ludivine este fostă gimnastă și a câștigat prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu și Tatiana Popa și coregrafa, tot româncă, Adriana Pop.
Adauga un comentariu