National

Ludovic Orban, declarații de ultimă oră- Video

Publicat: 01 oct. 2020
Ludovic Orban, premierul României
Ludovic Orban, premierul României

Ludovic Orban face declarații cu privire la situația României în raprot cu pandemia de coronavirus. Vă reamintim că în această seară a avut loc ședința de Guvern. Prim ministrul a afirmat că „s-a lăsat garda jos”, că „s-a revenit la multe activiți” și din această cauză riscăm ca numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus să crească îngrijorător.

”Toți miniștrii care aveți Corp de Control în subordine vă rog să pregătiți un plan de acțiuni pentru a limita numărul de cazuri de coronavirus. Va trebui să fim extrem de prezenți, cu o raportare zilnică și controale mai dese. Din nou, simt că s-a lăsat garda jos, în condițiile în care am relaxat tot mai multe domenii.

Domnule ministru Tătaru trebuie să avem pregătită linia de apărare împotriva Covid-19 (…) Vă rog să luați în considere reoperaționarea Spitalului Colentina. De asemenea, trebuie să operaționalizați Spitalul Witting, este un spital în care s-a investit recent. Chemați directorul și împreună cu dumnealui pregătiți totul, dacă nu să se ducă acasă. ”, a spus Ludovic Orban.

Adauga un comentariu