Actualitate

Ludovic Orban, desființat de un sociolog: „Dumnezeii și anafura mamilor voastre de ticăloși!”

Publicat: 20 nov. 2019

Premierul Ludovic Orban promite lapte și miere acum, la guvernare. Când nu era la putere spunea că este dezastru în ceea ce privește economia țării. Mirel Palada, sociolog, a comentat anunțul lui Ludovic Orban care promite că salariul minim va crește cu 7.2%.

”De cel puțin doi ani, PNL a demonizat în mod constant politicile publice ale PSD privind salariul minim pe economie. Au clamat toate nenorocirile posibile. Că e catastrofă. Că e bugetul nesustenabil. Că nenorociții de la stat nu merită aceste măriri de salarii. Că se pune o presiune groaznică pe mediul privat. Că nu a crescut productivitatea în economie, deci măririle de salariu nu se justifică. Ce mai, dacă te luai după ei, România era zdrențe, varză, un adevărat iad.

Asta în condițiile în care toți indicatorii economici arată că România este în momentul de față în cel mai fast moment istoric cu putință. Cu o singură excepție: plus valoarea merge prea puțin către forța de muncă și prea mult către capital.

După doi ani de continuă clamare a dezastrului, dintr-o dată PNL a venit la guvernare, prin mijloace specifice întocmai și la timp. Nu au trecut nici măcar două săptămîni de la sosirea la Palatul Victoria și distinsul domn Orban, președintele PNL și vremelnic premierul României, tocmai a anunțat că distinsa guvernare penelistă intenționează să crească salariul minim pe economie cu nici mai mult, nici mai puțin de 7.2%“, susține Mirel Palada.

„Motivarea acestei creșteri este fix cea făcută de PSD până acum“

„Nu numai că intenționează să crească în continuare salariul minim. Mai mult. Motivarea acestei creșteri este fix cea făcută de PSD pînă acum: rata inflației și indicele de creștere a productivității. Aha. Deci să înțeleg că e bine și că românii merită mai mult. Aha. Deci să înțeleg că România are bani și se poate. Aha. Deci să înțeleg că n-ați făcut decît spume false la gură. Aha.

Păi bine, măi deontologilor, măi economiștii lui pește prăjit, acuma nu mai e catastrofă? Acuma nu mai urlă „bieții” patroni asupriți de Ciuma Roșie? Acuma nu mai e nesustenabilă creșterea salariului minim? Cum de vă permiteți, domnilor peneliști, în frunte cu vestitul Cuie Mîțu la Finanțe, să dați pomeni și să duceți țara într-o catastrofă groaznică, oribilă și iremediabilă? Dumnezeii și anafura mamilor voastre de ticăloși…”, a scris Mirel Palada pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

  • să te fut în gură sociolog de căcat! palada, un limbric ce a luat bani cu milioanele de la ciuma roșie să-i pupe-n cur. sictir jegule!!!!

  • Am stiut fara sa citesc mai intai ca doar un jeg uman ca Palada poate avea un vocabular mai jegos decat persoana insasi! Romania a decazut grav, iar nulitatile astea autointitulate in fel si chip au pus bocancul pe grumazul romanilor! Sa va fie de bine ca voi acceptati porci printre oameni!

Adauga un comentariu