National

Ludovic Orban, despre creșterea pensiilor: „Cu cât, depinde de starea economiei”

Publicat: 23 mai 2020

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre creșterea pensiilor. Acesta oferă asigurări că va exista o creștere însă totul depinde de starea economiei.

”Pensiile vor creşte. Cu cât, depinde de starea economiei şi de capacitatea efectivă de a le plăti. Sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentală si vrem să oferim garanţia fiecărui pensionar că va primi pensia pe care o merită”, a dat asigurări Ludovic Orban, întrebat dacă pensiile vor creşte de la 1 septembrie.
Comentarii
  • In orice tara normala oamenii traiesc din salarii si pensii,si guvernele indiferent de culoarea politica trebuie sa asigure acest lucru. Daca membrii acestui guvern( unii fosti PDL)au sustinut taierea salariilor si pensiilor in 2009-2010,,iar cand s-a revenit la normal,cand nu mai era criza,au fost in opozitie si s-au impotrivit tot timpul acestor cresteri,si se imptriveau si la venirea la guvernare in noiembrie 2019,la ce ne putem astepta acum cand a venit (adus) acest coronavirus.
    Nu aud in Germania,Spania,Italia,Austria,Cehia,Letonia,Estonia,Bulgaria,Polonia, etc.sa se intample acest lucru.
    Sa nu uitam ca acest guvern prin acest Catu,la intocmirea bugetului a spus ca sanatatea si educatia nu sunt o prioritate si au taiat din buget,pe care si l-au asumat prin propria raspundere a acestui guvern incompetent.Numai ca virusul a venit si le-a dat o lectie acestor needucati,pocnindu-i tocmai unde au fost ignoranti; sanatatea si educatia.
    Unele tari au iesit din criza iar noi gandim,calculam,stam cu economia in loc,atunci de unde salarii si pensii,cand guvernul sta in izolare de 6 luni?

  • Inainte de a veni la guvernare, aveau o tema preferata, care era dezbatuta zilnic;coruptia.
    Dupa ce au fost pusi la guvernare,ce sa vezi,nimeni nu mai discuta,nici guvernul lui Iohanis,nici presa, de asa ceva,parca prin venirea lor s-a eradicat coruptia,in timp ce padurile se taie in continuare,achizitiile se fac la preturi mari,etc. Numai ca se pare ca incep incet,incet,sa omoare si economia.

Adauga un comentariu