National

Ludovic Orban: „PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic in viata, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimute si de prosti”

Publicat: 19 nov. 2018
1

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca PSD „este un izvor nesecat de maimute si de prosti” citandu-l pe fostul social-democrat Adrian Tutuianu, recent exclus din partidul condus de Liviu Dragnea. Opozitia sustine ca intreg Guvernul Dancila ar fi trebuit sa plece, nu doar cei 7 ministri remaniati de Dragnea.

„PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic in viata, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimute si de prosti. Actuala remaniere este inlocuirea unor prosti si a unor slugi cu alti prosti si cu alte slugi. Nu este altceva decat o rafuiala intre clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmareste sa ii pedepseasca pe baronii razvratiti si sa ii rasplateasca pe baronii care i-au salvat scaunul. Aceasta remaniere nu aduce nimic bun in functionarea Guvernului, nu va face altceva decat sa aduca alti incompetenti, alti oameni care nu au nicio legatura cu domeniul de activitate care isi vor desfasura activitatea si care sunt selectati pe unicul criteriu al fidelitatii, slugarniciei fata de Dragnea si fata de baronul care va sustine candidatura ministrilor”, a declarat Ludovic Orban, la finalul sedintei de luni a Biroului Executiv al PNL.

Vezi si: Liviu Dragnea si Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta conducerii PSD. Iasul pierde un ministru – LIVE TEXT 

Liderul PNL a adaugat ca PSD recunoaste acum, prin remanierea guvernamentala, ca a esuat: „Nu pot sa nu remarc ca aceasta remaniere contine in sine un mesaj pentru pensionari din partea PSD, si anume, PSD recunoaste ca a esuat in respectarea promisiunilor catre pensionari, altfel nu pot sa inteleg de ce Olguta Vasilescu da bir cu fugiti din ministerul pe care l-a condus pana acuma si de ce abandoneaza asa zisa reforma a pensiilor facuta de PSD in timp ce dezbaterea legii pensiilor este in Parlament”, a mai afirmat Orban.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii
  • PENIBILUL ACESTA, VOPSIT, NU SE LASĂ ! NU ȘTIE CE PROSTIE SĂ MAI SCOATĂ PE GÂT, DOAR SĂ FIE CITAT DE MEDIA. UN PROST, O MARIONETĂ, CE FACE DE RÂS P.N.L.-UL ȘI ROMÂNII .

Adauga un comentariu