National

Ludovic Orban și Florin Cîțu, față în față la alegerile pentru șefia Partidului Național Liberal. Acestea au loc în plin scandal cu acuzații de fraudă

Publicat: 24 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban și Florin Cîțu față în față la alegerile pentru șefia Partidului Național Liberal. Acestea au loc în plin scandal cu acuzații de fraudă
Ludovic Orban și Florin Cîțu

Ludovic Orban și Florin Cîțu, față în față la alegerile pentru șefia Partidului Național Liberal, filiala București. Acestea au loc în plin scandal cu acuzații de fraudă între Ciprian Ciucu și Violeta Alexandru.

Edilul Sectorului 6 spune că votul nu ar mai fi secret după ce contracandidata sa ar fi decis ca delegații să voteze la vedere. Potrivit unor surse politice, negocierile s-au purtat până în ultimul moment în ceea ce privește varianta de vot.

„Vor exista cabine de vot pe partea stângă și pe partea dreaptă a scenei, dar acea perdeluță de la intrarea în cabina de vot nu va mai exista pentru că Violeta Alexandru și-ar fi dorit o astfel de variantă. Până la urmă Ciprian Ciucu ar fi fost nevoit să accepte această posibilitate, iar urnele de vot vor sta pe scenă atunci când votul va fi executat. Cei doi contracandidați s-au acuzat reciproc de fraudare a voturilor.

S-a discutat chiar și despre filmarea votului pentru a fi siguri că nimeni nu fraudează, însă au fost controverse și pe această temă”, a spus reporterul Antena 3 Xenia Croitoru.

„Mă aștept să câștige Ciprian Ciucu, să facem o echipă puternică începând din 25 septembrie. Pentru mine este foarte important ca exact din 26 septembrie să facem profilul candidatului Partidului Național Liberal pentru fiecare primărie de sector.

Sunt sigur că totul va fi ok, nu va fi nicio problemă (în privința procesului de votare, n.r.). Când vrei să fii cel mai mare partid din România nu ai decât să ai candidați la fiecare primărie de sector și municipiu din România „, a spus Florin Cîțu.

Referitor la posibila intrare în cursă a unui al treilea candidat, Florin Cîțu a spus că ”orice este posibil”.

Adauga un comentariu