Sport

„Lui Gigi să îi pară rău că s-a zgârcit la parale!” Becali, criticat după eliminarea FCSB-ului din Europa League!

Publicat: 26 sept. 2020
Gigi Becali a fost criticat după eliminarea FCSB din Europa League
Gigi Becali

FCSB, fără 15 jucători și 14 membri ai staff-ului tehnic, toți depistați cu COVID-19, a fost învinsă de Slovan Liberec, scor 0-2, și a încheiat parcursul european în turul trei preliminar al Europa League.
Nana Falemi, fost fotbalist al grupării „roș-albastre” la sfârșitul anilor ’90 – începutul anilor 2000, a transmis după meci că, în efectiv complet, FCSB ar fi învins fără emoții Slovan Liberec, iar unul dintre vinovații pentru ratarea calificării este Gigi Becali, pentru refuzul de a achita sumele cerute de agenți pentru transferurile fotbaliștilor de la Astra.

Gigi Becali, criticat de Nana Falemi după înfrângerea cu Slovan Liberec

„Cătălin – bucătarul, dacă ar fi fost trecut pe foaie și juca, arăta mai mult fotbal decât cehii. 100 la sută știe mai mult fotbal decât jucătorii lui Liberec, în 30 de ani de când e la club. L-ai băgat pe Simion, a jucat, l-ai băgat pe Șut, a jucat, a venit Enache, a jucat. Și copiii de mingi, dacă intrau, jucau bine. Păcat, într-o zi normală, cehii plecau cu plasa plină. Le-au trebuit 60 de minute să își dea seamă că joacă cu un om în plus, așa frică le-a fost de FCSB! Și la ora asta, cehii încă nu și-au dat seama că băieții de la FCSB nu puteau mai mult. Lui Gigi să îi pară rău că s-a zgârcit la parale, cu agenții! Cu 3 jucători buni, FCSB se califica și dacă îl trecea pe foaie pe Cătălin – bucătarul!”, a transmis Nana Falemi pe contul personal de Facebook.

Din cauza înfrângerii cu Slovan Liberec, FCSB ratează pentru al treilea an la rând prezența în grupele unei competiții continentale, o premieră negativă de când Gigi Becali a preluat clubul. După eliminarea din Europa League, pentru FCSB urmează, dacă meciul nu va fi amânat de LPF, confruntarea cu Poli Iași, programat inițial mâine, de la 21:45.

Adauga un comentariu