Funny

Luis Lazarus, dezvaluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: „Acesti investigatori minunati ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Publicat: 13 aug. 2019
9

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmarit de la fata locului ancheta haotica a autoritatilor in cutremuratorul caz al disparitiilor fetelor din Caracal.

Reputatul jurnalist Luis Lazarus a urmarit de la fata locului ancheta haotica a autoritatilor in cutremuratorul caz al disparitiilor fetelor din Caracal. Inca de la demararea anchetei, Lazarus a observat gafele autoritatilor, care s-au facut de ras, scandalizand opinia publica prin modul defectuos de abordare a cazului. In acest context, Lazarus a publicat recent un punct de vedere pertinent, in care explica ce curs ar trebui sa urmeze ancheta in cazul criminalului Gheorghe Dinca

”Stiti ceva?

1. Eu nu cred ca DIICOT Craiova nu a stiut sau nu a putut, in trei luni de zile, sa afle a cui e masina care o rapise pe Luiza! Pentru ca masina aia NU poate fi confundata! Este un combi, la care, daca te uiti, iti dai seama ca e un Renault, iar jantele masinii sunt aproape unice! Aceasta masina o puteam identifica in cateva ore! Nu o data, prin sursele mele din politie, in diverse cazuri, dadeam datele si aflam cui apartinea cate o masina! Deci e imposibil ca atunci cand un procuror cere identificarea unei masini, acest fapt sa nu se intample! Intrebarea este: procurorul chiar a vrut sa afle cui apartinea masina? 

2. Telefoanele care au aparut in ancheta au aratat clar ca Dinca fusese indicat, ca cel care operase mai multe apeluri, inclusiv cel dat bunicului Luizei! Culmea este ca niciodata Dinca nu a fost audiat! In conditiile in care el de fapt trebuia arestat imediat! Oare de ce nu s-a intamplat nimic? Concluzia logica ar fi ca acesti investigatori minunati ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare! Ei se fac ca muncesc nu de doua saptamani, ci de patru luni! Nu uitati!”, a notat jurnalistul Luis Lazarus.

Vad ca de cateva zile televiziunile principale s-au blocat in chestiuni, privind faptul ca Gheorghe Dinca are televizor, mananca bine, vrea apa rece, tricouri curate sau ciorba de burta! Serios? Bai terminati cu tampeniile! Cu informatiile astea voi uitati despre ce este vorba in caz! Aloooo! Desteptarea!Asa cevaaaa…Pai asta ne intereseaza pe noi? Sau ne intereseaza ce pun astia la cale? Cum NU audiaza pe cine trebuie, cum NU configureaza anturajul odiosului, cum trece timpul si se amana consecvent lucruri importante, care ar trebui facute, cum incearca ei sa ascunda mereu cate ceva, folosindu-se de privilegiul secret al anchetei! Offff! Renuntati la fumigene si ocupati-va de lucruri serioase!”, a rabufnit cunoscutul jurnalist Luis Lazarus.

Adauga un comentariu