Stiri

„Luiza a iesit de mai multe ori din tara fara procura, cu 70 de euro spaga la vamesi”. Mama fetei face dezvaluiri senzationale

Publicat: 08 oct. 2019

Monica Melencu a dezvaluit la Romania TV ca vamesii de la frontierele tarii noastre inchid ochii cand copiii trec granita fara procura. Ea insasi povesteste ca a dat spaga pentru Luiza, in mai multe randuri.

Discutia despre coruptia de la vama a fost purtata la Romania TV, in contextul in care Maria, o victima, a retelelor de prostitutie ce actioneaza pe teritoriul Italiei a povestit mecanismul de functionare al retelei si cum sunt scoase din tara inclusiv fetele minore.

"Si fara procura se iese. 50-70 euro in vama si se iese. Vamesul a inchis un ochi pentru omul ala fara procura. Chiar daca nu ai procura, cu bani faci orice", a declarat Maria, la Romania TV. Ea a fost repede completata de mama Luizei. "Asa este domnul Ciutacu. Eu am trecut cu Luiza, am dat 70 euro. Am vrut sa merg cu Luiza in Romania, am bagat 70 de euro in buletin si am trecut. Inclusiv anul trecut", a povestit Monica Melencu.

"De 6 ani o aduc pe Luiza asa, in Italia. A venit si singura, fara parinti, a trecut doar cu soferul. Am vorbit cu el, mi-a luat 100 de euro drumul si 70 in buletin. De atatia ani o aduc asa in vacanta, in Italia", a completat mama Luizei.

Situatia este generalizata in vamile din Romania, Monica Melencu spunand ca s-a intamplat la fel in vamile Nadlac si Bechet, in timp ce Maria a spus ca astfel de situatii se intampla si in vamile Bors, Satu Mare sau Drobeta Turnu Severin.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit