Curiozitati

Luiza Melencu NU mai apare pe pagina „Copii disparuti” de pe site-ul Politiei Romane

Publicat: 29 aug. 2019

Luiza Melencu, una dintre fetele care ar fi victima lui Gheorghe Dinca, NU mai apare pe pagina ”Copii disparuti” de pe site-ul Politiei Romane.

Luiza Melencu a figurat pe pagina ”Copii disparuti” de pe site-ul Politiei Romane pana miercuri. Conform informatiilor, Luiza disparuse din data de 14 aprilie 2019. Erau prezentate semnalmentele si cu ce era imbracata la data disparitiei. Mai jos o captura cu pagina pe care aparea Luiza.

Joi, Luiza nu mai apare pe pagina ”Copii disparuti”. In schimb Alexandra Macesanu inca mai figureaza in lista disparutilor. 

In data de 15.04.2019, lucratorii Postului de Politie Diosti au fost sesizati, prin plangere, de catre o persoana de sex masculin, din comuna Diosti, sat Radomir, jud. Dolj, cu privire la faptul ca, nepoata sa, in varsta de 18 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliul  din comuna Diosti catre municipiul Caracal si nu a mai revenit.

Gheorghe Dinca a recunoscut, la audieri, ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, in jurul orei 12,00, atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112, si ulterior i-a incinerat corpul.

De asemenea, el sustine ca a ucis-o si pe cea de-a doua fata, Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie, insa anchetatorii nu au reusit sa afle de la el unde i-a aruncat corpul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit