Magazin

„Luiza vine acasa!” Familia Luizei Melencu a primit vestea extraordinara

Publicat: 13 sept. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

Mama Luizei Melencu a primit o scrisoare infioratoare care a fost facuta publica. Scrisoare cutremuratoare primita de mama Luizei. Scrisoarea vine din partea unui barbat aflat in spatele gratiilor. Acesta sustine ca fata este in viata si va fi gasita.

Scrisoare cutremuratoare primita de mama Luizei
„Am curaj sa garantez cu viata mea ca Luiza nu e moarta. Eu sunt la puscarie si sunt din Caracal”, scrie barbatul, conform antena3.ro. 
„Eu am avut o prietenie mai departata cu el (Gheorghe Dinca -n.red.). Ii mai vindeam cabluri de cupru si bormasini. M-am dus pe la el prin curte, o stiu si pe fata lui Daniela. Ultima data am fost in 2014 pe acolo.

Va rog din inima nu ma bagati pe mine in acest incident ca nu vreau sa fiu luat pe la DIICOT, dar asteptati ca Luiza va veni acasa”, a mai scris el. Va amintim ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, cand a surprins-o cu telefonul in mana sunand la 112 si ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el sustinea ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie. Iata scrisoarea integrala primita de mama Luizei!loading...

Comentarii
  • Citind articolul, am înţeles că e ceva cutremurat, înfiorător, şocant, care este el/ ea cutremurată& înfiorată. Pariez cu voi, pe flerul meu pescăresc, că NU mai vine înapoi. A ajuns pe mâna lui dincă ot Caracal, care a gâtuit-o, i-a dat în cap, nu pot ca să știu, apoi a făcut dispărute urmele. Iar organili tembele ale ”statului de drept”, în loc să facă anchetă cu metode științifice, se uită în gura descreieratului, care-i duce cu preșul. Au apelat la niște ciudați ce-și zic ”profileri”. Urmează să apeleze la bio-energo-terapeuți, clarvăzătore, psihologi și alte soiuri de coțofene. Timpul trece, iar pe organ îl strânge cașcheta, din ce în ce mai tare. Asta până într-o zi, când cineva își a face pomană cu organili și le va da afară, fiindcă nu-s bune de nimic.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit