Din lumea filmului

Luke Perry a fost inmormantat in Tennesse. La scurt timp a aparut certificatul de deces. Ce scrie pe acesta!

Publicat: 14 mart. 2019

Luke Perry a isi va dormi somnul de veci in Tennesse. Starul din „Beverly Hills 90210” a murit in cursul zilei de 4 martie, la spitalul din Burbank, California, la cateva zile dupa ce a suferit un atac cerebral masic. Perry, pe numele sau Coy Luther Perry al III-lea, s-a stins din viata la 52 de ani. Potrivit certificatului sau de deces, cauza mortii lui Luke Perry a fost: accident cerebrovasculat ischemic.

Care a fost cauza decesului actorului Luke Perry?

Dupa inmormantarea actorului, s-a dezvaluit si adevarata cauza a decesului lui Luke Perry, aceasta este accident cerebrovascular ischemic. Din pacate, fanii unuia dintre cele mai actuale seriale in care juca, Riverdale, au trebuit sa-i spuna adio personajului sau. Logodnica sa este sfasiata de durere, astfel ca dupa primele clipe ale vestii teribile a lasat un mesaj pentru fanii actorului. „Ultimii 11 ani si jumatate alaturi de Luke au fost cei mai fericiti ani ai vietii mele si sunt recunoscatoare pentru asta.

De asemenea, vreau sa le multumesc copiilor, familiei si prietenilor pentru dragostea si sprijinul lor. Vreau sa-mi exprim recunostinta fata de toata lumea pentru transmiterea iubirii si sprijinului lor. ovestile nenumarate despre generozitatea si bunatatea lui Luke au fost pentru mine o mare sursa de consolare in acesta perioada foarte dificila”, a mai spus Bauer.

Fiica lui Luke Perry, despre moartea tatalui sau

Sophie, care are doar 18 ani, a ramas acum fara tatal ei. Aceasta i-a emotionat pe fanii lui Luke Perry cu un mesaj deosebit la adresa tatalui sau. „In ultima saptamana s-au intamplat foarte multe lucruri pentru mine. Totul s-a intamplat foarte repede. M-am intors din Malawi pentru a fi alaturi de familia mea. In ultimele 24 de ore am primit coplesitor de multe mesaje de sustinere. Nu pot sa raspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toate si apreciez gestul fiecarui om care a trimis mesaje pozitive mie si familiei mele.”loading...

Adauga un comentariu