Titlurile zilei

Lumea interlopă primește o nouă lovitură! Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că a amenințat un tânăr cu cuțitul, pe o terasă din Iași! (Exclusiv) – UPDATE

Publicat: 16 iul. 2020
Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că a amenințat un tânăr cu cuțitul, pe o terasă din Iași!
Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că a amenințat un tânăr cu cuțitul

O nouă lovitură aplicată de oamenii legii pentru lumea interlopă din Iași! Un membru al clanului Corduneanu a fost reținut ieri pentru că ar fi făcut scandal pe o terasă din Iași! Bogdănel Corduneanu este suspectat că a amenințat un tânăr de 29 de ani cu un cuțit, pe terasa Tiki Village, din Iași. Un apropiat de-al lui Bogdănel Corduneanu, Silviu Iftimoaia, a fost reținut, la rândul său, pentru 24 de ore, sub acuzația de mărturie mincinoasă

Lumea interlopă primește o nouă lovitură! Un membru al clanului Corduneanu a fost săltat de oamenii legii pentru că ar fi făcut scandal pe o terasă din Iași! Bogdănel Corduneanu a fost luat ieri și dus la audieri, în urma incidentului care ar fi avut loc sâmbăta trecută, pe terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția. De altfel, Bogdănel Corduneanu a și fost reținut ieri, pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

UPDATE: Decizie de ultimă oră a anchetatorilor. Bogdănel Corduneanu a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Bogdănel Corduneanu, suspectat că a scos un cuțit în cadrul scandalului de pe terasă

Astfel, lumea interlopă primește o nouă lovitură după un scandal ce a avut loc zilele trecute pe o terasă din Iași! Surse judiciare afirmă că, sâmbătă seara, Bogdănel Corduneanu a mers alături de un amic, Silviu Iftimoaia, pe terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția, din municipiul Iași. La evenimentul organizat acolo, unul dintre interpreții invitați a fost Dan Ciotoi, nimeni altul decât cel supranumit „omul care a inventat manelele”.
Aceleași surse mai afirmă că, la un moment dat, între Bogdănel Corduneanu și un tânăr de 29 de ani a izbucnit un conflict spontan. Incidentul ar fi izbucnit în jurul orei 3:00, când Bogdănel Corduneanu voia să plece de pe terasă.
Sursele respective mai afirmă că, în acel moment, membrul clanului Corduneanu ar fi scos un cuțit și l-ar fi amenințat pe tânărul de 29 de ani.

„Vrei să bag ăsta în tine?!”, l-ar fi întrebat retoric Bogdănel Corduneanu pe tânărul respectiv.

În cele din urmă, conflictul s-a stins, dar, ulterior, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate.

Lumea interlopă primește o nouă lovitură: membru al clanului Corduneanu, audiat în urma acestui scandal de pe o terasă din Iași!

În cursul zilei de ieri, polițiștii l-au adus la audieri pe Bogdănel Corduneanu, în urma acestui scandal care s-a petrecut pe o terasă din Iași. La rândul său, Silviu Iftimoaia, un cunoscut de-al lui Bogdănel Corduneanu, a fost adus la audieri.

Cei doi au fost reținuți ieri, Silviu Iftimoaia fiind suspectat de mărturie mincinoasă, după ce ar fi încercat să îi ia apărarea lui Bogdănel Corduneanu.
De remarcat este faptul că, în general, membri ai lumii interlope sunt interesați să participe la tot felul de evenimente la care sunt invitați interpreți de manele. Acest lucru este recunoscut în toată România, nu doar în Iași. Interpretul Dan Ciotoi, cântăreț și chitarist, este nimeni altul decât fondatorul formației Generic, fiind originar din județul Dâmbovița. De altfel, Dan Ciotoi a fost supranumit și „omul care a inventat manelele”. Dan Ciotoi este un interpret care a fost invitat și în trecut să concerteze la terasa Tiki Village, de pe lacul Veneția.

Comentarii
 • Foarte bine, dar ce treaba are Dan Ciotoi cu asta? Nu e manelist, ce cântă nu sunt manele, nici nu se știa de manele când el s-a lansat. Cioara cordunenilor venea la tiki și dacă se cânta și populară. La tiki acum vin toți bombardierii doritori de club care nu cred în virus. „Ce virus boss? Ma duc sa agat și eu o fufulita, poate dau și eu la bucute ca saraciile astea au închis cluburile”

 • Asta mic si cu burta nu e ala de bate sacul de box de zici ca scutura covoare? A ajuns sa sperie copiii cu , cuțitul , ii e frica sa nu si ia vre o doua picioare in capul ala gol si sa se faca de cacat acest mititel complexat cu cucul mic.

 • Numai asa sa mai iasa in evidenta fomistii din clanu „Cordoneanu”. Mananca saracii de pe o zi pe alta si mai ameninta cate un amarat.

 • Dacă ii dau un pumn in piept lui înghesuitul asta il duc frății lui la reanimare. Umbla in haita si mai au si arme albe ca bataie stie , si a mai luat.

 • Asta are 2cm de pula si 2neuroni. Linge pizda asta mic si gras ca doar stie tot orasul ca e un gaozar fricos care nu stie sa lege doua cuvinte

 • in plan indepartat in fundal apare Petrica Ciubotariu marele dezvoltator imobiliar. Dezvolta puli pentru Eliza, frumoasa lui boarfa

 • Pe vremuri dispareau fara urma, familiile nu mai stiau nimic, iar securitatea facea tot ce putea sa-i gaseasca, dar nu gaseau nici un indiciu. Uneori mai auzeai cate o poveste de la vreun pescar de pe Prut, dar nimeni nu-l credea cum ca a prins in undita..nush ce..
  Asta ar fi partea buna a ceea ce a fost odata..

 • Jeguri ordinare care trebuiau demult inchise, dar na, justitia si-a facut treaba.Incredere ZEROOOOO in institutiile statului! Luati bani degeaba !

 • Interloapele astea de la Iași nu au evoluat deloc santem in 2020 cand vrei sa faci farfastîcuri intr o locatie vezi si tu cine stă in culise nu te uita la actorii de pe scenă, baietii de la pază par fraeri dar unul singur are școala cat tot clanul la un loc și sant acolo part time restul timpului il petrec in alte instituții cum ar fi ….. așa că închei cu un citat care mie imi place f mult Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligența, inteligența are limitele ei prostia nu .Umberto Eco

 • Daaaa, de bine ce l-au luat pt asa fapte, acum jumate de ora facea life pe facebookkk!!!! rasu lumii cu legile si aplicarea lor in tara asta!

 • De ce tot vorbiți voi despre acești oameni , tot va dați cu presupusul și criticat lumea in neștiința de cauza , oamenii ăștia sunt sportivi , au bani , au afaceri , haideți se ne vedem fiecare de treaba noastră !

Adauga un comentariu