Magazin

Luminita Anghel si fiul ei adoptiv s-au impacat. Iata dovada! – FOTO

Publicat: 13 oct. 2016

Ceea ce parea imposibil in urma cu doua luni s-a produs. A fost o perioada in care Luminita Anghel si fiul ei, David, si-au aruncat vorbe grele, iar relatialor parea ca se va rupe definitiv. Ei bine, lucrurile au reintrat pe un fagas normal, chiar de ziua de nastere a pustiului adoptat de cantareata in urma cu multi ani.

Pe 1 septembrie, cand a implinit 22 de ani, David a publicat pe o retea de socializare o fotografie in care o imbratiseaza pe mama lui adoptiva, amandoi fiind cu zambetul pe buze.

”La muti ani, fericiti si impliniti! Stiu ca o sa fie bine si ca tu o sa reusesti! Pupici de la mama!”, i-a transmis Luminita Anghel fiului ei, scrie tvhappy.ro.

Felicitarile celor care urmaresc pagina lui David nu au intarziat sa apara. La fel si sfaturile.
Vezi si: Momente de PANICA pentru o celebra artista din Romania! A evitat la milimetru un DEZASTRU RUTIER!
”Un tablou frumos. Luminita, esti o femeie si o mama minunata . David, si tu esti la fel de special, dar numai daca ramai in ascultare lunga fata de mama ta, care te-a crescut, caci ea te iubeste mult si-ti vrea doar binele. Oricum, nu o ai decat pe ea”.

”O imagine superba, cu o mama puternica, cu o inima imensa, cu un fiu fericit, vad asta pe chipul lui David. Ma bucur enorm sa va vad pe amandoi asa de minunati, meritati asta. David, stiu ca vei reusi sa pasesti pe drumul tau, e greu dar crede-ma ca si mie mi se parea imposibil, dar satisfactia e imensa cand tu zbori cu propriile aripi. Sa fii fericit!”.

Luminita Anghel si fiul ei, David s-au certat in fata intregii luni, la tv. Si-au spus cuvinte grele, iar artista a decis la acel moment ca este mai bine ca fiul ei sa locuiasca separat de restul familiei. Insa, ea s-a angajat sa-l ajute financiar cu achitarea chiriei, restul cheltuielilor urmand sa fie achitate de David, dupa ce se va fi angajat.loading...

Adauga un comentariu