Eveniment-Social

Luna Carrefour sarbatoreste preturile mici alaturi de artistii romani

Publicat: 23 oct. 2014
1
Carrefour Romania isi asteapta clientii in luna aniversara a Grupului cu preturi mici si surprize muzicale romanesti in perioada 23 octombrie – 19 noiembrie. Orice achizitie din hipermarketurile Carrefour garanteaza primirea la casa de marcat a unui magnet de frigider cu mesaje muzicale sau cu imaginile celor mai in voga artisti romani. Pana pe 19 noiembrie angajatii Carrefour au pregatit surprize pentru clienti, de la sesiuni de karaoke, la invitatii la dans si alte surprize muzicale.
Mai mult, cei care raspund corect la intrebarile promoterilor pe care ii intalnesc in toate cele 17 orase cu hipermarketuri Carrefour, castiga pe loc unul din cele peste 100.000 de cupoane de cumparaturi in valoare de 15 lei. Clientii mai pot participa la concursul de pe site-ul Carrefour.ro pentru sansa de a castiga bilete la concertele artistilor romani preferati.
Citeste si Carrefour si Green Group lanseaza o statie SIGUREC in Carrefour Iasi Era

„Ii invitam pe clienti sa celebreze alaturi de noi Luna Carrefour si sa se bucure de cele mai mici preturi pe muzica preferata a celor mai in voga artisti romani. Pe langa miile de sanse de castig, am pregatit si sesiuni de autografe cu Vunk, Voltaj si Corina in magazinele noastre”, a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour Romania.

Adauga un comentariu