Cancan ultimă oră

Luna Plină în Berbec. Toate semnele zodiacale vor fi influențate

Publicat: 01 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Luna Plină în Berbec. Toate semnele zodiacale vor fi influențate
Toate semnele zodiacale sunt vizate

Luna Plină în Berbec are loc la data de 2 octombrie. Acesta este principalul eveniment astrologic al acestei luni și influențează major toate semnele zodiacale pe diferite sectoare ale vieții. Află de ce surprize vom avea parte și la ce schimbări vom fi supuși din data de 2 octombrie. Unele dureri din trecut și evenimente triste mai vechi vor reveni în amintirea noastră și ne vor schimba radical starea de spirit, însă această suferință va fi compensată de un mare echilibru care ne va marca.

Ce ne aduce Luna Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec ne anunță că a venit momentul să ne înfruntăm fricile, să nu ne mai legăm de orice detaliu nesemnificativ doar pentru a ne scuza. Vom învăța acum că totul este posibil și nu există niciun obstacol care să ne oprească. Amintește-ți că nu ești un laș, ci un câștigător care trebuie să se autodepășească mereu și să demonstreze că nu se teme de nimic.

Lunile pline nu sunt mereu amabile și nu vin decât cu vești bune, însă ne arată dacă drumul pe care suntem e cel bun ți trebuie continuat sau nu, dar și ce cale ar trebui să alegem în schimb, pentru ca lucrurile să meargă conform așteptărilor și dorințelor noastre. Orice criză relațională cauzată de Luna Plină se poate transforma într-o oportunitate de transformare și evoluție, într-o șansă de realizare. Vom reuși acum să scăpăm de multe dintre obiceiurile noastre care ne afectează și vom putea să ne controlăm emoțiile mult mai bine decât până acum. Este datoria noastră să ne dezvoltăm și să înțelegem că suntem buni prin simplul fapt că existăm.

Luna Plină în Berbec este un moment perfect în care să ne acceptăm și să nu mai râvnim la tot ce au ceilalți, ci să profităm de ceea ce viața ne-a oferit nouă și să prețuim fiecare moment trăit. Marea lecție a acestei lunații este cooperarea, acceptarea sfaturilor din partea celorlalți și un nou mod de a trăi și de a percepe lucrurile.

Luna Plină în Berbec reprezintă noutate

Este un moment perfect pentru a da deoparte tot ceea ce nu ne mai servește, nu ne mai aduce nicio satisfacție pentru suflet, un moment pentru a renunța la o poveste care ne destabilizează și nu ne lasă să evoluăm. Putem scăpa de un mod vechi de a fi, de comportamente vechi, convingeri și atitudini vechi, relațăi care stau în calea creșterii noastre și nu ne dau voie să parcurgem un drum lin prin prezent și către viitor.

Repetați-vă în această perioadă că sunteți calmi, că puteți găsi în voi echilibrul necesar și răspunsul la orice întrebare, că nu vă este teamă de nimic: nici de trecutul care vă definește și v-a marcat existența, nici de ceea ce va urma de acum înainte. Dacă ții cont de tine înainte de toate, restul vine de la sine și lucrurile or evolua în funcție de starea ta de spirit. Vă așteaptă relații noi, prietenii care vor ajunge să însemne mult pentru voi și întâmplări la care nu v-ați fi așteptat niciodată.

Adauga un comentariu