Local

Luni este Ziua Politiei Romane. Duminica sunteti asteptati in Atrium Palas, pentru demonstratii ale politistilor – FOTO

Publicat: 22 mart. 2019

Cu ocazia aniversarii la data de 25 martie a 197 de ani de la atestarea documentara a Politiei Române, politistii ieseni vor fi alaturi de cetateni pentru a sarbatori acest eveniment important.

Citeste si: Poveste de groaza! Lovitura grea, incasata de un tanar iesean care hartuia femei pe Facebook! Politistii l-au ridicat si l-au arestat!

La data de 24 martie (în intervalul orar 11:00 – 19:00), în Atrium Palas Mall, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi desfasoara campania "Ziua Politiei Române".

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

"Duminica va asteptam la Palas Mall Iasi, cu un detasament de tehnica al Politiei Iesene, format din autospeciale de interventie, laboratorul criminalistic si autospeciale rutiere. Câinii politisti vor prezenta exercitii demonstrative, sub coordonarea instructorilor, iar luptatorii S.A.S. (mascatii) va vor prezenta echipamentul si armamentul folosit în misiuni si exercitii specifice situatiilor de risc în care intervin. În cadrul evenimentului, va fi prezentata Politia Transporturi Feroviare, iar cei interesati vor primi informatii cu privire la admiterea în unitatile de învatamânt ale Ministerului Afacerilor Interne", se arata in mesajul transmis de sefii IPJ Iasi!

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Comentarii
  • LA MULTI ANI politistilor din Romania ,si special Eroului de la Podu Iloiei ajentul Buculei care a salvat de la inec copiii si a salvat de ziua lui o baba .
    Ridicare in grad la exceptional va rog sa vada opinia publica ca eroul nu si-a riscat degeaba viata .

Adauga un comentariu