Prima pagină » Actualitate » Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF

Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF

12 iun. 2024, 08:48,
BZI.ro, în Actualitate

Iancu Sterp a făcut mai multe declarații dure la adresa lui Zanni după scandalul de la Survivor All Stars în gala RXF. Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp ar putea să se mute în ring, însă Iancu Sterp a precizat că Zanni nu ar avea nicio șansă să se lupte cu el în cușca RXF. Auzind de provocare, Zanni a transmis că este dispus să se lupte cu Iancu Sterp.

Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring?

Iancu Sterp a făcut mai multe declarații la adresa lui Zaani, adversarul său din finala Survivor All Stars. Acesta a spus despre campionul competiției că a fost favorizat de producție, că ar fi primit mâncare pe ascuns de la localnici, dar și că ar fi avut acces la un telefon mobil o dată pe săptămână, lucru strict interzis.

Întrebat dacă nu se gândește să îl cheme pe Zanni în cușcă, pentru a se confructa direct, Iancu Sterp a exclus această posibilitate, spunând că Zanni nu i-ar putea face față.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. – să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. – să intre cu el în cușcă), sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp.

Declarațiile lui Iancu au ajuns și la urechile lui Zanni, care nu s-a ferit să îi răspundă fostului Războinic. Cu toate astea, nu a oferit prea multe detalii, transmițând doar o replică scurtă.

Campionul Survivor All Stars a distribuit videoclipul cu declarațiile făcute de Iancu, unde a scris:

„Accept provocarea!”, etichetând contul oficial de Instagram al Galei RXF, semn că Zanni e gata să intre în cușcă cu Iancu Sterp.

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni

Iancu Sterp susține că Zanni ar fi aranjat de la începutul competiției din Republica Dominicană ca un localnic, pe care l-ar fi plătit, să-i facă diferite favoruri. Acuzațiile sunt destul de grave, întrucât el susține că staff-ul emisiunii nu avea habar de aranjamentele făcute de fostul Faimos.

„Erau un localnic de acolo, îi dăduse  bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut combinația asta. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu mi-am rupt picioarele, fugeam să caut de mâncare. El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. Cumetre, cum facem? În fiecare luni când mergea să își ia pachetul, el stătea pe telefon 1/2 ore, cât voia el. (…) Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan caracatiță. A văzut că lumea îl critică că a făcut-o caracatiță. A venit supărat și a spus ce zice lumea de el, că a făcut-o așa. Când a fost la duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp.

Scandalul dintre cei doi continuă, lupta dintre Zanni și Iancu Sterp ar putea să se mute în ring.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *