Stiri si curiozitati

„Lupta! Merita!” Ana-Maria de la „Puterea dragostei” bombardata cu mesaje de sustinere. Ce s-a intamplat cu frumoasa concurenta

Publicat: 24 mai 2019
3

De cand a intrat in casa „Puterea dragostei„, Ana-Maria Lintaru a atras pe loc atentia tuturor concurentilor de sex masculin, dar a starnit si invidia fetelor.

Frumoasa Ana-Maria a rescunoscut ca se simte atrasa de Bogdan Mocanu si nu a ascuns nimanui nici faptul ca pana sa intre in casa iubirii a avut o relatie cu fostul concurent Andy.

Ana-Maria nu este numai o prezenta agreabila datorita fizicului si frumusetii, dar are si un caracter deosebit si din acest motiv a reusit si adune o multime de aprecieri din partea fanilor pe retelele de socializare.

Chiar de curand a postat pe profilul sau de Instagram o fotografie din Istanbul, facuta langa Moscheea Dolmabahce, iar acest lucru a atras o sumedenie de like-uri si de comentarii din partea fanilor sai si a celor care ii urmaresc activitatea in show-ul matrimonial. Cei mai multi dintre fani i-au transmis cat de mult o admira si o sustin in tentativa ei de a forma un cuplu cu Mocanu.

„Ce frumoasa ai fost astazi in emisiune. Si ce frumos ti-a stat langa Bogdan. Fii si tu putin mai intepata.”, „Esti minunata

Adauga un comentariu