Sport

Lupta pentru portarul Ionuț Radu se „ascute”. Anunțul presei din Italia. Inter Milano a intrat din nou pe fir

Publicat: 27 mai 2020
Inter Milano mai încearcă o dată să-l aducă pe portarul român Răzvan Radu
Ionuț Radu are sanse mari sa ajunga la Inter Milano

Milanezii au renunțat la ideea achiziționării argentinianului Juan Musso (25 de ani) când au auzit prețul pe care îl cere Udinesse, 30 de milioane de euro, astfel că portarul român Ionuț Radu are șanse mari să ajungă la echipa din Serie A

Soarta lui Ionuț Radu (22 de ani) rămâne unul dintre cele mai importante subiecte din ultima vreme.
Dacă rămânerea sa la Parma era o opțiune, Inter nu mai vrea acum să îl lase. Potrivit publicației Sempreinter, milanezii au renunțat la ideea achiziționării argentinianului Juan Musso (25 de ani) când au auzit prețul pe care îl cere Udinesse, 30 de milioane de euro.
În aceste condiții, conform Calciomercato, Inter ar urma să mai facă o încercare în vara anului viitor, iar acum se reorientează spre românul Ionuț Radu, al cărui împrumut la Parma expiră pe 30 iunie 2020. Sursa citată precizează că echipa lui Conte dorește ca Radu să fie rezerva lui Handanovic, ceea ce nu prea îi convine românului. Cu toate acestea, nu se știe însă dacă va accepta, pentru că totuși ar avea șansa să fie în lotul unei echipe uriașe.

Portarul român Ionuț Radu nu a jucat deloc la Parma

După sezonul fantastic avut la Genoa, Ionuț Radu a fost împrumutat la Parma în vara anului 2019, însă nu a jucat deloc. În ciuda acestui fapt, Parma dorește să-l transfere definitiv, conform spuselor directorului sportiv al clubului.

„Știu că la noi este om de bază Simone Colombi, este portarul nostru titular, dar antrenorul ne-a cerut să discutăm cu Inter despre aducerea lui Radu. El ne-a spus că are mare încredere în acest băiat”, a dezvăluit Daniele Faggiano, directorul sportiv al Parmei.

9,5 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Ionuț Radu, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu, alături de Pele, Maradona sau Zidane într-o campanie FIFA

Trei intrenaționali români au fost aleși de FIFA să participe la campania #WeWillWin. Este vorba despre Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu. Aceștia apar alături de staruri mondiale precum Pele, Maradona, Beckham, Buffon sau Zidane.
Oamenii din fotbal au aplaudat, în semn de apreciere, eforturile celor din sistemul sanitar și al celor care continuă să lupte cu pandemia de COVID-19.
FRF și echipa națională, invitate de FIFA să ia parte la campania #WeWillWin

„FRF și Echipa Națională a României au fost invitate de FIFA să se alăture campaniei prin care fotbalul își arată aprecierea față de toți cei care, în contextul pandemiei, continuă să lucreze în sistemul medical și în condiții de risc.
Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajații din spitale, din industria farmaceutică, forțele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară și firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun și pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie”, se arată într-un comunicat emis de FRF.

 

Adauga un comentariu