Eveniment-Social

Lupu si Coman isi fac incalzirea pentru noile posturi

Publicat: 10 ian. 2009
1

• Propus pentru postul de prefect, actualul director economic din primarie, Victorel Lupu, este onorat de nominalizare Cosmin Coman  vrea sa ajunga secretar de stat deoarece diploma de doctor in economie si experienta din primarie l-ar ajuta sa stapaneasca acest post

Inca de la sfarsitul anului trecut, filiala ieseana a PSD incearca sa plaseze oameni de incredere in structurile Guvernului Boc. Astfel, s-au facut mai multe propuneri din care doar una s-a concretizat, si anume Florian Munteanu, la sefia Romsilva. Dintre oamenii de incredere ai primarului Gheorghe Nichita a fost nominalizat pentru functia de prefect Victorel Lupu, momentan director economic in cadrul primariei.

Acesta a fost asigurat ca este in carti pentru postul de prefect joi seara, in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean al PSD Iasi. Directorul economic crede ca se va descurca in noul post, in cazul in care acest lucru se va concretiza.

„Sunt onorat de faptul ca membrii PSD au fost de acord in unanimitate cu nominalizarea mea. Numirea va fi oficiala doar dupa ce va fi emisa o hotarare de guvern. Numirea mea va impune o transparenta mai mare. Deoarece titularul este suspendat, eu voi fi prefect interimar. Nu m-am gandit daca postul mi se potriveste. Eu oricum am o experienta de 40 de ani in domeniul economic, din care 26 sunt in domeniul administratiei. Ca prefect, eu zic ca am sa fac fata”, a subliniat Victorel Lupu.

Cealalta nominalizare a PSD, dar de data aceasta pentru postul de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, este Cosmin Coman, ce ocupa momentan postul de director la Directia Programe si Servicii pentru Comunitate. „Voi face fata postului in cazul in care numirea mea va fi confirmata. Sunt doctor in economie. E un post care mi se potriveste, justificare stand prestatia mea timp de cinci ani de zile, cand am negociat finantari cu diferire structuri europene. Atata vreme cat un iesean va ocupa acest post, Iasii vor avea de castigat, deoarece acum este nevoie de atragerea fondurilor europene. Cu siguranta stiu ca voi face fata”, crede Coman.

Comentarii
Adauga un comentariu