Stiri si curiozitati

«Ma pricep la scule». Declaratia-soc a Annei Lesko i-a pus pe jar pe barbati

Publicat: 14 mart. 2019
3

“Gura bate fundul”, zice un cunoscut proverb romanesc, pe care Anna Lesko l-a aprofundat mai bine recent, dupa o glumita pe care a facut-o pe Instagram. Solista fara inhibitii le-a ridicat mingea la fileu fanilor, iar ceea ce a urmat poate fi cu greu reprodus in aceste randuri.

Anna Lesko (40 de ani) “si-a ales” doua roluri pe care le promoveaza perfect in online si in viata reala: cel de femeie senzuala, constienta de sexualitatea ei, si pe cel de mama devotata. Solista de peste Prut adora sa se filmeze in ambele ipostaze, iar imaginile fac furori pe contul ei de Instagram. Atat cele in care isi etaleaza sanii si fundul, cat si cele in care gateste sau face cumparaturi alaturi de fiul ei, Adam (5 ani). Recent, artista a fost la shopping intr-un magazin de bricolaj, s-a filmat plimbandu-se printre rafturi si cautand diverse produse, apoi a simtit nevoia sa faca o glumita potrivita in context, dar care a creat isterie in randul barbatilor.

“Ma puteti angaja, ma pricep la scule”, a scris solista in dreptul imaginilor video, pe Instagram. Peste 27.000 de vizualizari a avut filmarea, iar comentariile au curs necontenit. Evident, fanii de sex masculin i-au raspuns in acelasi ton, dar mai pe sleau, asa ca multe replici nu pot fi reproduce.  “Daca ai fi folosit unelte in loc de scule, am fi scapat de comentariile acestea delicioase”, a sfatuit-o o prietena virtuala. “Pai ea stia precis de ce a folosit cuvantul acesta”, a venit imediat replica altui fan.

Anna Lesko are o relatie de mai bine de 8 ani cu DJ Vinny, insa sunt atat de discreti cu viata lor privata, incat rar ii vezi impreuna. Este insa si o strategie la care multe vedete apeleaza. Prefera sa nu se afiseze cu partenerii de viata, pentru a mentine viu interesul fanilor barbati.

Adauga un comentariu