Magazin

„Ma simt implinita”. Cum isi traiesc tineretea modelele de la Lucky Studio Iasi

Publicat: 18 feb. 2015
Credeam ca va fi o moda ce va trece o data cu timpul; un job care nu va dura pe piata noastra. Dar se incapataneaza sa ne arate ca lucrurile stau altfel. A devenit – mai ales acum – mai cunoscut, mai indragit si mai avantajos pentru multe dintre fetele care isi traiesc inca tineretea. Cautand cu un spirit de curiozitate care este secretul de dincolo de camerele in fata carora lucreaza, iau contact cu una dintre modelele care lucreaza pentru Lucky Studio din Iasi. Aleg sa vorbesc cu ea pentru ca locul in care lucreaza chiar are standarde, deci devine un soi de exemplu pe piata de profil. Aleg sa adresez, cu impertinenta, care imi sunt curiozitatile in stil maxim; cu alte cuvinte nu iert intrebari care sunt pe buzele oricui. 
 
In prima faza am in fata mea o tanara deosebita, cu par cret si balai, cu ochi mari si albastri. De statura medie, deci nu un model cu picioare subtiri si lungi. Lucreaza la Lucky Studio din Iasi, este mandra de ceea ce face si dezinhibata, avand in vedere cate intrebari necontenite ii pun. Pentru inceput intreb de ce aici si de ce asta. Imi raspunde cu o alta intrebare: „De ce dumneata ai ales sa fii jurnalist? Poate ca ti-a placut, poate ca asa a fost sa fie. Asa pot spune si despre mine. Intr-un cuvant, am avut noroc si sansa sa gasesc un studio mai mult decat decent, unde se lucreaza legal si am profitat de sansa”. Nu ma lamuresc si intreb mai departe daca se gandeste catusi de putin ca poate mama sa, bunica sau oricine altcineva, va ajunge sa afle despre asta. Raspunsul ei a fost la fel de sincer:
 
„Nu trebuie sa gandesti asa. Adica cum se simt vedetele cand pozeaza in reviste pentru adulti si parintii vad asta? La mine e total diferit pentru ca sunt model la Lucky Studio Iasi dar ei nu se folosesc de imaginea mea, nu ma promoveaza in Romania pe oriunde”. Cu alte cuvinte exista confidentialitate pentru angajate. Inteleg ca se plateste bine. Nu ma intelege gresit, dar chiar ajungi sa le invidiezi pe aceste fete pentru viata luxoasa pe care o au. Sunt tinute in puf atat la serviciu, cat si in timpul liber. Au parte de servicii de cosmetica si ingrijire, de beauty sessions de la acelasi patron. Au parte de bonusuri si de asta rareori isi cheltuie salariul pe ceva anume. La intrebarea ce salariu are, nu imi raspunde concret: „Nu este unul fix sa spun asa. Pot castiga mii de euro intr-o luna. Am cel putin la triplu un salariu decent in Romania de cand lucrez la Lucky Studio Iasi”.
Dar fericita cu ceea ce faci, esti? „Ma simt implinita” raspunde fata cu par balai. Implinita ca face ceva cu drag, ca munceste relaxat, ca are bani cat sa sustina ea toata familia ei cu mult si bine. Ai zice ca ii poate scoate la pensie pe parinti fara ca ei sa se ingrijoreze de venit. Si are familie mare, mi-a spus ea. Este un suflet cald, o fata zambitoare si un om fericit. Lucreaza la Lucky Studio din Iasi si e mandra de asta. Merita ceva mai mult de spus?
Comentarii
Adauga un comentariu