Retete cu carne

Macaroane cu sunca

Publicat: 30 iun. 2011
2

Ingrediente:

200 g sunca slaba
200 g macaroane
200 g branza sarata sau cascaval
50 g unt
3 oua
1 pahar suc de rosii
sare
1 lingura zahar

Mod de preparare:

Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Se unge o forma cu unt, se taie sunca felii subtiri si se amesteca cu macaroanele, apoi se pun impreuna in forma. Se bate spuma trei oua, se pun peste macaroane, se sareaza si se indulcesc dupa gust cu sucul de rosii. Forma va sta in cuptorul incins timp de 30 de minute. Desupra amestecului se pun bucatele mici de unt, pentru ca mancarea sa fie gustoasa si sa nu se usuce.

sursa articol: http://www.retete-on-line.ro
sursa fotografie: http://www.cepapam.ro




Adauga un comentariu