Machiajul chiar ne face mai frumoase

Publicat: 12 apr. 2010

Frumusetea naturala este de mult apusa in zilele noastre. Rar iesim din casa fara sa ne aplicam un fond de ten sau o pudra pe fata, un rimel si un gloss pe buze, si daca o facem este pana la piata sau la magazinul cel mai apropiat. Machiajul a devenit o arta si acest lucru se vede tot mai des. Femeile profita din plin de acest fapt fie pentru a-si scoate in evidenta anumite trasaturi, fie pentru a-si transforma cu totul infatisarea.

Rujul, rimelul, fardul, fondul de ten, gloss-ul au devenit prietenii de nadejde ai femeilor care au inceput sa cheltuie din ce in ce mai multi bani pe frumusete. Nu este nimic rau in acest lucru daca stam sa ne gandim ca femeile si-au cerut drepturile si sunt egale cu barbatii in drepturi ceea ce a dus si la implicarea femeilor in toate domeniile.

Fiecare e unic in felul lui si trebuie sa dovedeasca asta, nu sa copieze pe altii, caci atunci nu are personalitate asa ca nu trebuie sa fim copia fidela a femeii de pe coperta. Trebuie sa luam in seama sfaturile specialistilor in functie de nevoile pe care le avem pentru a fi mai frumoase si nu sa ne machiem intr-un anumit fel pentru ca asa e noul trend. Machiajul a fost intotdeauna considerat un important mijloc de comunicare. In cele mai vechi timpuri a fost utilizat pentru a conecta oameni cu divinitatea si nu intamplator in toate dansurile sacre dansatorii acordau atentie deosebita îngrijirii şi machiajului.

In societatea noastra, machiajul este utilizat numai in scopuri estetice, pentru a acoperi imperfectiunile si, pentru a maximiza trasaturile genului feminin.
Nu exista femei urate, ci femei care a trecut cu vederea unele aspecte, si aici e diferenta! Fiecare femeie poate invata sa imbunatateasca si sa evidentieze trasaturile lor, pentru ca fiecare dintre noi are o trasatura caracteristica ce ne face placute si speciale.Cel mai important lucru este sa invatam sa ne cunoastem, pentru ca mai apoi sa invatam sa subliniem frumusetea.

Machiajul poate face minuni intr-adevar, atunci devenim proprii arhitecti ai transformarii noastre: omida care se transforma intr-un fluture! In loc sa ne plangem,hai sa indraznim sa schimbam ceva, fara a exagera. Acest lucru ne va face mandri de curajul nostru ai, de asemenea, la nivel psihologic vom fi mai mult senine.
Machiajul reprezinta un ajutor la nivel fizic, de care nu trebuie sa uitam cand avem nevoie pentru a ne simti bine in interior.loading...

Adauga un comentariu