Beauty

MACHIAJUL DE MIREASA

Publicat: 20 apr. 2010

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si speciala pentru un moment unic din viata ei. Pentru acest eveniment deosebit iti programezi totul in cele mai mici detalii, nimic nu trebuie sa-ti scape, totul trebuie sa fie perfect. Macar o data in viata merita sa faci totul pentru a fi seducatoare si feminina. Toate acestea le poti obtine adoptand machiajul potrivit personalitatii tale. Se va tine cont de nuanta tenului, forma fetei, culoarea parului si a ochilor. Aspectul placut al machiajului depinde foarte mult de calitatea produselor folosite si de modul lor de aplicare.
Pentru ca machiajul sa fie o reusita se au in vedere trei aspecte definitorii. Se va face o proba a machiajului dorit pentru a vedea culorile care ti se potrivesc . Este important a nu se uita baza de machiaj care ajuta la o mai buna intindere a fondului de ten. Fata se matifiaza pentru a nu se crea volume. Se aplica fondul de ten, cu o putere foarte buna de acoperire, in lumina naturala a zilei, astfel incat sa nu existe delimitari clare si pete. Trebuie sa avem grija ca machiajul sa nu aiba efect de masca. Fondul de ten se aplica si pe gat, decolteu si umeri. Persoanele care au probleme dermatologice pot apela la machiajul de camuflaj, insa atentie, acesta necesita o aplicare corecta.
Sprincenele se penseaza cu cateva zile inainte, pentru a permite pielii sa-si revina. Ele se vor accentua intr-o nuanta naturala in concordanta cu parul, pentru a nu inaspri trasaturile fetei. Se pot aplica si gene false care vor conferi profunzime privirii. E de preferat ca rimelul si creionul dermatograf sa fie waterproof , pentru a fi pregatita in cazul in care emotiile isi spun cuvantul. Pometii se vor sculpta in nuante calde si suave de bej-bronz, corai sau roz. Pentru buze se va folosi un creion, care va fi fixat cu ajutorul pudrei, peste care se va aplica rujul in aceeasi nuanta.
Daca vei urma aceste sfaturi cu siguranta nu vei da gres.
Si nu uita, micile detalii sunt esenta unei reusite!

By Brandusa Bordeianu
Make-up artistloading...

Adauga un comentariu