Machiajul ochilor albastri

Publicat: 17 apr. 2010
6

Femeia care au ochi albastri au la indemana o foarte variata gama de culori pe care sa le aplice cand vor sa se machieze. Cu toate acestea, unele culori se potrivesc mai bine decat altele iar doamnele se pot juca cu paletele de culori pentru a spori frumusetea ochilor. Unele dintre nuantele enumerate mai jos pot sa dea ochilor un plus de intensitate iar altele ii pot masca.
Fard portocaliu pentru ochi ablastri
Chiar daca va mira aceasta alegere, fiindca nu vi se pare potrivita, sa stiti ca este una din culorile care vin foarte bine pe pleoapele voastre daca aveti ochi albastri. Oranjul este una din cele mai bune alegeri pentru ochii albastri. Acesta intra in contrast cu culoarea albastra a ochilor si da un efect foarte placut. Totusi nu trebuie sa alegeti un oranj puternic sau tipator ci luati in considerare urmatoarele nuante de oranj: aramiu, piersica, coral, bronz, ruginiu.
Culori reci pentru ochi albastri
Multe femei cu ochi albastri arata fabulos cand aplica pe pleoape umbre reci. Cele mai bune alegeri sunt: un albastru pal, nuante de roz pal, violet, albastru foarte inchis.
Multe femei vor constata ca folosind nuante de albastru inchis vor aduce ochii spre un ton de albastru natural care creeaza un aspect mai stralucitor si mai vibrant.
Turcoazul se poate regasi de asemenea printre nuante. Pentru femeile cu ochi albastri care au un dram de verde sau caprui, vor constata ca pot spori nuanta de verde pentru un aspect de prospetime. Nuantele de violet si lavanda sunt cele mai recoandate pentru femeile blonde cu ochi albastri. Puteti utiliza violet pe cutele de pleoape precum si pe pleoapa in general. O nuanta light pe partea de sus a cutelor va ofera un aspect dramatic pentru seara. Mai multe culori neutre sunt ideale pentru machiajul de zi, dar intotdeauna este distractiv sa purtati purpuriu indiferent de ora sau sezon.
Culori neutre pentru ochi albastri
Cele mai multe nuante neutre, cum ar fi sampania, arata excelent pe ochii albastri si functioneaza bine pentru un aspect natural. Nuantele de maro se potrivesc indiferent de culoarea parului sau coafura. Luati in considerare urmatoarele culori: alb, nuante de gri, kaki, ciocolata maro, caramel. Pentru cei binecuvantati natural cu par de culoare rosie, cele mai potrivite nuante pentru ochii albastri sunt cele maro, dand un aspect cat mai natural.
Machiaj de seara pentru ochi albastri
Negrul poate fi un pic exagerat pentru un machiaj de zi insa pentru seara poate conferi un contrast intens pentru ochii albastri facandu-i sa iasa in evidenta. Utilizati fard negru pentru pleoape pentru un aspect plin de fum. Puteti foarte bine sa amestecati negrul cu albastru stralucitor pentru un efect cat mai dramatic. Puteti foarte bine folosi argintiul sau turcoaz daca vreti sa va simtiti funky.
Un fard auriu este de asemenea o buna optiune pentru un machiaj de seara pentru cele cu ochii de un albastru superb.

Adauga un comentariu