Aceasta are 31 de ani si reuseste sa ii uimeasca pe toti cu iluziile optice pe care le realizeaza cu ajutorul produselor cosmetice. Tanara are peste 274 000 de urmaritori pe contul de Instagram unde posteaza toata munca ei.

Inainte sa descopere arta machiajului, Mimi a lucrat ca profesoara: „Simteam ca creativitatea imi este ingradita. Imi placea sa predau, dar nu era fericita pe deplin”, a mai spus ea. 

Pentru ca si-a dorit o provocare in viata ei, dupa ce si-a dat demisia de la scoala unde lucra, Mimi a inceput sa experimenteze acasa machiaje.

Desi realiza si inainte machiaje pentru nunta, tanara s-a inscris la o scoala din zona si acest lucru nu a facut decat sa o ajute sa isi dezvolte abilitatile. Desi niciodata nu incercase machiaje  mai ciudate, cu ocazia sarbatorii de Halloween de anul trecut, Mimi a experimentat si astfel de tehnici, iar de atunci s-a indragostit de iluziile optice pe care le poate face cu ajutorul machiajului.

Choi realizeaza adevarate opere de arta si reuseste sa obtina efecte 3D chiar si pe suprafete plate. Aceasta se foloseste de produsele cosmetice asa cum un artist utilizeaza pensula si acuarela.

Iata mai jos cateva exemple: