Machiajul stralucitor: frumos dar nu vulgar

Publicat: 29 apr. 2010

Machiajul de vara are caracteristicile sale aparte. Unele dintre voi prefera pentru vara un look natural pe cand altele doresc sa fie stralucitoare. Acestea din urma insa trebuie sa fie atente si sa nu exagereze deoarece acest tip de machiaj va poate transforma cu usurinta imaginea intr-una vulgara si ciudata.
Cu toate acestea, exista cateva sfaturi simple pentru a arata trendy in aceasta vara si de a capta admiratia prin ochi stralucitori.

Sfatul nr 1
Cea mai importanta regula in orice machiaj stralucitor este de a avea forma spincenelor bine definite si sprancenele ingrijite. Aplicati inainte de fard o baza de machiaj. Aveti mare grija, deoarece culorile stralucitoare scot in evidenta toate imperfectiunile pielii. De aceea, pudreaza-ti bine fata, chiar si sub ochi.

Sfatul nr 2
Se aplica mai intai un fard de culoarea pielii. Acest lucru va stimula luminozitatea nuantelor.

Sfatul nr 3
Fardurile stralucitoare pentru ochi sunt: albastru, violet, verde, galben si portocaliu. Doamnele cu tenul blond pot experimanta nuante cat mai deschise, insa cele cu tenul brunet pot varia cu nuante mai inchise. Fardul albastru si cel violet se folosesc cu creion negru pentru ochi si rimel. Fardul verde se poate utiliza in nuante palide iar galbenul si portocaliul necesita o linie negra de creion pentru un look perfect in aceasta vara.

Sfatul nr 4
Daca ai reusit sa creezi un machiaj stralucitor la ochi, nu uita de fardul pentru obraz. Ai nevoie de el pentru echilibrul imaginii. Piersica si rozul sunt foarte trendy in acest sezon.

Sfatul nr 5
Si pentru ca vara trebuie sa stalucesti incearca un gloss stralucitor pentru zi si culori bogate pentru seara.loading...

Adauga un comentariu