Magazin

Macinat de durere, Petre, fiul Marioarei Murarescu, a vorbit la TV

Publicat: 03 feb. 2014

Marioara Murarescu a murit pe 30 ianuarie 2014. Fiul ei, Petre, a intrat in direct la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezinta la Kanal D, unde a vorbit despre regretata sa mama.

Macinat de durere, Petre, fiul Marioarei Murarescu, a vorbit la TV de la capataiul mamei. Trupul neinsufletit al regretatei realizatoare a emisiunii „Tezaur folcloric” este depus la TVR, de unde maine dimineata va porni pe ultimul drum, catre Manastirea Cernica, unde va fi inmormantata.

Citeste si Mesajul emotionant postat de Andreea Marin: „Cuvintele sunt de prisos”

Iata ce a declarat Petre, fiul Marioarei Murarescu:

„De ultimele sarbatori acasa s-a simtit mai bine, dar dupa aceea a avut probleme cu viroza respiratorie si a trebuit sa mergem la spital. Ce mi-a spus ramane intre noi. Sunt impacat… Mi-a dat sfaturi personale care raman pentru mine. Nu sunt singur, am un copil si o sotie. Mama nu mai e, dar trebuie sa continuam”.

Intrebat daca este deranjat despre faptul ca, in ultima vreme s-a speculat ca mama sa nu s-ar fi ocupat asa cum trebuie de el, Petre a spus:

Citeste si Mesajul lui Maruta este sfasietor

„Nu ma deranjeaza ce s-a scris despre mine in presa. Am stat mult pe langa mama si m-a invatat sa nu judec astfel de lucruri”.

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, a comentat ultima declaratie a lui Petre Murarescu.

„Am vorbit cu el chiar azi si stiu ca sufera despre ce se scrie despre el si familia lui!”, a afirmat Teo Trandafir.

Citeste si TRUPUL MARIOAREI MURARESCU, depus la sediu TVR pentru fanii care vor sa isi ia ramas

Fiul legendarei Marioara Murarescu a anuntat ca marti, 4 februarie 2014, la ora 9:30, trupul neinsufletit al realizatoarei va fi dus de la TVR catre Manastirea Cernica unde, la ora 11:00, va avea loc slujba de inmormantare.loading...

Adauga un comentariu