Vegetariene

Macrou cu legume la cuptor

Publicat: 20 ian. 2012

Ingrediente:

2 buc. macrou
1 praz
1 ceapa
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 bucatica telina
1 lamaie
1/2 pahar de vin
piper
sare

Mod de preparare:

Curatam macroul, ii taiem capul, il spalam bine in mai multe ape, il saram si il stropim cu suc de la 1/2 de lamaie. Prazul si ceapa le taiem felii subtiri, restul legumelor le taiem cubulete. Punem intr-un vas de yena putin ulei (puteti sa nu puneti deloc), apoi punem feliile de praz si ceapa, iar deasupra legumele cubulete. Adaugam vinul si bagamin cuptorul preincalzit timp de 15 minute. Scoatem vasul punem pestii deasupra, stoarcem si cealalta jumatate de lamaie, piperam si bagam din nou la cuptor timp de 20-25 min la foc mic. Servim cu orez.
Din cantitatile de mai sus rezulta doua portii.

Citeste si Pilaf cu pasta de bulion.



loading...

Adauga un comentariu