Cancan ultimă oră

Mădălin Ionescu a prevăzut cutremurul devastator din Turcia! Ce spune prezentatorul: „Am visat”

Publicat: 07 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălin Ionescu a prevăzut cutremurul devastator din Turcia Ce spune prezentatorul Am visat
Mădălin Ionescu a prevăzut cutremurul devastator din Turcia

Cutremurele care au avut loc în Turcia și Siria au terifiat o lume întreagă. Peste 5.000 de persoane și-au pierdut viața în tragedie, iar zeci de mi de familii sunt îndoliate și își caută persoanele dragi printre dărâmături.

Seismul i-a făcut inclusiv pe români să se cutremure, pentru că nu și-ar fi imaginat vreodată că o astfel de nenorocire se poate întâmpla.

Mădălin Ionescu spune că a avut o premoniție despre seismul din Turcia

Mădălin Ionescu a rămas marcat după cutremurele devastatoare care au avut loc în Turcia și Siria, însă acesta susține că a visat că seismul avea să vină.

Prezentatorul a transmis că în noaptea de miercuri spre joi, a visat că urmează să fie un cutremur mare. După acest vis, Mădălin Ionescu spune că s-a trezit după o oră și jumătate extrem de marcat de claritatea imaginilor.

De asemenea, acesta mărturisește că nu este prima dată câns are „astfel de premoniții”.

„Săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi, am visat un mare cutremur. M-am trezit după o oră și jumătate extrem de marcat de claritatea imaginilor. Clădirile păreau pur și simplu că intră cu totul în pământ. Nu am mai putut să dorm. Am fost zob toată ziua și foarte afectat în zilele următoare. Nu e prima oară când am astfel de premoniții. Familia și prietenii știu ce spun. E o însușire moștenită de la mama mea. E clar că avem capacitatea de a extrage din matrice anumite informații. Știu că între noi și în univers circulă fluxuri informaționale în permanență. Nu mă întrebați cum ne putem conecta la „sursă”. Nu știu… Eu mă rog zilnic și de zeci de ani caut sensul. Oare de asta?”, a scris prezentatorul TV pe Instagram.

Mădălin Ionescu a reacționat după ce soția sa a fost jignită

Recent, prezentatorul TV a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care lansat mai multe atacuri la adresa femeilor care au jignit-o pe partenera sa de viață și a dezvăluit care a fost comentariul răutăcios care l-a scos din minți.

„M-am uitat peste comentariile unor femei la o postare de ieri a soției mele. În imagini apărem într-o piscină. Eu port o bluză specială pentru apă. Se pare că există un public numeros în țara asta care nu a aflat că există costume pentru apă. Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină.

Nu știi ce să faci în fața unei asemenea revărsări de puroi mental. Să plângi, să râzi… să accepți faptul că ignoranța, primitivismul bântuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeți din România? Ce mă șochează de fiecare dată e faptul că dudui isterice, lipsite de orice fel de pregătire și de calități morale, își permit să emită tot felul de cretinisme pe post de adevăruri absolute”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de socializare.

Adauga un comentariu