Cancan ultimă oră

Mădălin Ionescu, primele declarații despre despărțirea de Cristina Șișcanu: „Nu am plecat de acasă…”

Publicat: 26 sept. 2021
Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 10 ani și au o fetiță împreună

Prezentatorul TV a răspuns la cele mai mari curiozități ale fanilor de pe rețelele de socializare.

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Nu i-a cucerit pe oameni doar prin felul în care își face meseria, mereu cu profesionalism, ci și prin sinceritatea și transparența de care mereu a dat dovadă.

Pe rețelele de socializare este mereu activ și mereu gata să le răspundă fanilor la cele mai incomode întrebări. Nu este nimic ieșit din comun ca prezentatorul TV să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri, ba chiar o face periodic și de fiecare dată răspunsurile lui îi lasă cu gura căscată pe internauți. 

El și Cristina Șișcanu, soția lui, au o relație cum mulți și-ar dori. Deși anii au trecut, cei doi se iubesc la fel ca în prima zi și nu se sfiesc să le demonstreze și celor din jur acest lucru.

Astfel, oamenii vor să știe toate detaliile neștiute despre relația celor doi, iar Mădălin Ionescu este mai mult decât încântat să le dezvăluie.

Cum rezolvă Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu problemele din relație

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au printre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton. Cei doi au o relație extrem de solidă și bazată pe sentimente puternice și sincere.

Cu toate acestea, nici ei nu sunt ocoliți de neînțelegeri și certuri, iar când acestea intervin între ei, cei doi stau unul lângă celălalt până le rezolvă și încearcă pe cât posibil să nu spună lucruri sau să facă gesturi care ar putea să-l rănească profund pe celălalt. Cât despre despărțire sau divorț nu s-a pus niciodată problema! 

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare.

Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus pe rețelele de socializare Mădălin Ionescu.  

Prezentatorul TV a spus și care sunt ingredientele pentru o căsnicie perfectă și „regulile” pe care el și soția lui, Cristina Șișcanu, le urmează pentru ca relația lor să prospere în fiecare zi. 

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor”, a explicat prezentatorul TV. 

Cu ce l-a atras Cristina Șișcanu pe Mădălin Ionescu: „O  senzualitate debordantă”

Cei doi și-au unit destinul în fața lui Dumnezeu în urmă cu zece ani, iar relația lor a fost numai lapte și miere. Mădălin Ionescu s-a îndrăgostit peste măsură de cea care îi este soție, iar recent pe rețelele de socializare a dezvăluit și ce l-a atras la Cristina Șișcanu.

„Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă”, a dezvăluit Mădălin Ionescu pe contul său de Instagram. 
Adauga un comentariu