National

Madalin Ionescu si Dan Capatos se RAZBOIESC in instanta din cauza Oanei Zavoranu

Publicat: 21 aug. 2015
1
Madalin Ionescu si Dan Capatos isi cauta dreptatea in instanta. Scandalul a pornit de la Oana Zavoranu, pe care ambii realizatori au avut-o invitata in platou.
Madalin Ionescu si postul Kanal D au intentat un nou proces impotriva lui Dan Capatos, prezentatorul emisiunii concurente de la Antena 1. Procesul a fost demarat la incepului lunii august si are ca obiect „pretentii daune morale”.
Daca in primul proces Madalin Ionescu a chemat in judecata Antena 1 si pe Dan Capatos, in noul proces mai apare un parat. Este vorba de Oana Zavoranu, pe cara Madalin Ionescu si Kanal D au reclamat-o in instanta pentru declaratiile facute la adresa lor.
„WowBiz” a avut in aceasta primavara cateva materiale cu Oana Zavoranu si mama acesteia, Marioara. Dupa decesul Marioarei Zavoranu, Oana Zavoranu a vandut drepturile de difuzare a inmormantarii mamei sale catre posturile Intact si a avut aparitii la canalele Antena Stars si Antena 1.
In acea perioada, Dan Capatos a facut in timpul mai multor emisiuni afirmatii legate de Madalin Ionescu si „WowBiz”, pe care acestia din urma le-au considerat defaimatoare si l-au chemat in judecata.
La inceputul lunii august, intr-un alt proces, Madalin Ionescu si Dogan Media au intentat un proces Antenei 1 si lui Dan Capatos, avand drept obiect „actiune in raspundere delictuala”.
Capatos si Antena 1 sunt chemati in judecata, in acel prim proces, pentru denigrare, pentru ca, in mai multe editii, Capatos a facut o serie de afirmatii legate de concurentul de pe Kanal D, Madalin Ionescu, caruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuza o campanie de denigrare a emisiunii „WowBiz” si a prezentatorului Madalin Ionescu.

 

Adauga un comentariu