Mozaic muzical

Madalin Voicu nu le-a mai platit pensia alimentara copiilor

Publicat: 03 oct. 2019

Binecunoscutul violonist, dirijor, dar si politician Madalin Voicu are probleme dupa ce i-au fost blocate conturile bancare din cauza ca nu le-a platit pensia alimentara copiilor.

Madalin Voicu a fost casatorit cu Carmen Olteanu, femeia care i-a daruit doi copii – Stefan si Ioan. Potrivit click.ro, acesta nu a mai platit pensia alimentara celor doi baieti pe care ii are cu pictorita Carmen Olteanu, astfel ca s-a trezit cu conturile bancare blocate.

Madalin Voicu a divortat de Carmen Olteanu in anul 2017, iar in decembrie 2018, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au stabilit "majorarea pensiei de intretinere, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, urmand a fi calculat exclusiv in raport de veniturile cu caracter permanent". Procentul de 25 la suta s-a calculat pentru ambii copii, desi legea spune ca acesta se acorda pentru un singur copil, iar in cazul in care sunt doi copii, atunci se acorda 30 la suta din veniturile parintelui.

Conform sursei mai sus-mentionate, Madalin Voicu nu ar mai fi platit suma stabilita de instanta si s-a trezit cu o executare silita si cu conturile blocate. Pentru a i se ridica poprirea de pe conturi, a facut contestatie la executare, care insa a fost respinsa de catre judecatori. Nemultumit de decizie, Madalin Voicu a intentat un nou proces, dandu-si in judecata propriii copii, pentru anularea popririi. Olteanu Voicu Ion si Olteanu Voicu Stefan, reprezentati de mama lor Olteanu Elena Carmen, sunt chemati in judecata in data de 23 octombrie 2019.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit