National

Madalin Voicu: Victor Ponta nu a fost infrant de Klaus Iohannis, ci chiar de PSD

Publicat: 30 nov. 2014

Social-democratul Madalin Voicu a explicat, in emisiunea „Punctul de Intalnire”, realizata de Radu Tudor, ca, din punctul sau de vedere, echipa de campanie a lui Victor Ponta poarta foarte multa parte din vina pentru pierderea alegerilor prezidentiale.

Citeste si PSD se dezice de implicarea in proiectul legii gratierii
 
„Eu nu stiu sa fac analize atat de riguroase, cum stie domnul Pieleanu. Eu o sa va spun ce s-a intamplat in PSD si in toata perioada asta de campanie. Nu am niciun motiv sa am retineri, nu vreau sa menajez pe cineva. Eu cred ca echipa de campanie a lui Victor Ponta a fost una mediocra si cand spun asta trebuie sa va aduc aminte de ce a zis tata: Decat sa fii mediocru, mai bine sa fii idiot. Eu tarziu am inteles aceasta pilda a lui tata. Acum le constat. Eu cred ca echipa lui Victor Ponta nu a fost una reusita. Si nu ma refer la Liviu Dragnea. Acolo e partea lucrativa. Nu va ascund ca eu lui Victor Ponta, de doi ani de zile, ii dau cel putin doua recomandari pe zi. Nici daca eram gagica nu cred ca faceam asta.”

Citeste si Ion Iliescu ar putea fi eliminat din PSD in 2015. Cine spune asta
 
De altfel, Madalin Voicu a explicat ca zvonurile si informatiile conform carora „PSD se autodistruge” au existat intotdeauna si nu releva adevarul dar si ca Victor Ponta nu a fost infrant de Klaus Iohannis, ci chiar de PSD.

Citeste si Vanghelie, despre dosarul Alinei Bica: Sunt curios daca liderii PSD dorm linistiti
 
„Problema este sa vedem care este partea de „lucru prost facut”. Eu nu cred ca partidul este in disolutie, ca tiribombele distrug partidul. Asta este o chestiune simpla, ce se intampla acum. Sigur ca trebuie modernizat PSD-ul, dar pe noi nu ne-a batut Iohannis, noi ne-am batut pe noi. Luciditate trebuie sa isi spuna cuvantul. Si moralitatea.”loading...

Comentarii
  • Domnule Voicu esti un nimeni porti doar un nume a unui mare artist ,dumneata nu reprizinti pe nimeni esti dor un rasfatat ,obraznic cum ai fost crescut o lipitoare de ce nu iti vezi de vioara lui matale pe la nunti si cumetrii ca nici artist nu esti esti un lautar

Adauga un comentariu